DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sofraların şıklığını tuz ve biber değirmenleri ile tamamlayın

    Sofraların şıklığını tuz ve biber değirmenleri ile tamamlayın
    03.12.2020
    A+
    A-

    Büyük bir özen ve emekle hazırlanan sofraların şıklığını, masada yer alan detaylar belirliyor. Şıklığın tamamlanması için tabaklardan peçetelere, çatal bıçaktan masa örtüsüne kadar tüm masanın bir ahenk içinde olması gerekiyor. Cole&Mason’un tasarladığı Windsor Flame Red Gloss Tuz ve Biber Değirmenleri, masaların özlediği şıklığı geri getiriyor.

    Dünya mutfaklarına yenilik ve tarz getiren Cole&Mason, tuz ve biber değirmenleri ile girdiği evlerde yemek masalarının havasını değiştiriyor. Renk ve tasarımlarıyla değirmenleri, masaların en can alıcı objesine dönüştüren Cole&Mason, gözlere ve yemeklere son dokunuşu katıyor. Cole&Mason’un mutfağında cesur renkleri tercih edenler için tasarladığı Windsor Flame Red Gloss Tuz ve Biber Değirmenleri ile size masanın tadını çıkarmak kalıyor.

    Yuvarlak hatlı tasarımı ile şık bir görüntü sunan değirmenler, krom detaylarıyla kalitesini ön plana çıkarıyor. Ergonomik yapısıyla kolay bir tutuş ve kullanım sunan değirmenler, klasik değirmenlerin devrini kapatıyor. Kaliteli ahşaptan üretilen vernikli, parlak kırmızı kaplamalı değirmenler, kapağındaki ayarlama düşmesiyle parçaların boyutunun belirlenmesine imkan tanıyor. Tasarımının yanı sıra kaliteli işçiliğiyle de göz dolduran değirmenler, sertleştirilmiş karbon çelik ve seramik öğütme mekanizmalarına ömür boyu garanti veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.