DOLAR 32,5993
EURO 34,8797
ALTIN 2497,583
BIST 9623,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Soğuk havalarda bahçe keyfi Enplus ile çok daha keyifli geçecek…

    Soğuk havalarda bahçe keyfi Enplus ile çok daha keyifli geçecek…
    22.11.2022
    A+
    A-

    Soğukların iyice hissedilmeye başladığı bu günlerde evlerin bahçelerinde geçirilen zamanlar da azalıyor. Multi brand mağaza zinciri olarak müşterilerini daima dünya markalarının en yeni ve teknolojik ürünleriyle buluşturan Enplus, satışa sunduğu Landmann Ateş Küresi ile bahçelerde kışın da sıcacık bir atmosfer yaratabilmeye yardımcı oluyor. Landmann Ateş Küresi mevsim ne olursa olsun bahçe keyfini sonuna kadar yaşamayı mümkün kılıyor.

    İçimizi ısıtan yaz mevsimi çoktan geride kaldı. Bahçede yapılan kahvaltılara, barbekü partilerine ve kahve keyiflerine ise şimdiden özlem duyulmaya başlandı. Ancak küçük dokunuşlarla bahçeleri sıcacık bir yer haline getirmek hala mümkün. Premium mutfak ürünleri, küçük ev aletleri ve lüks beyaz eşya sektörlerinde kendi alanında lider 60’tan fazla markanın perakende satışını gerçekleştiren multi brand mağaza zinciri Enplus’ın satışını gerçekleştirdiği Landmann Ateş Küresi soğuk havalarda bahçeleri sıcacık bir yer haline getiriyor.

    Landmann Ateş Küresi, kışın da sıcacık bir bahçeyi garanti ediyor

    Kışın ateş başında huzurla vakit geçirebilmeyi sağlayan Landmann Ateş Küresi’nin örgü ızgara kapakları uçuşan kıvılcımlara ve küle karşı koruma sağlıyor. Ürünün taşıma kulpları da Ateş Küresi’ni kolayca hareket ettirmeyi ve istenilen yere taşımayı kolaylaştırıyor. Kışın da sıcacık bir bahçeyi garanti eden Landmann Ateş Küresi’ne Enplus’ın Türkiye genelinde yer alan 27 mağazasından ve web sitesinden ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.