DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Soğuk iklimde panel radyatör tercihi 15 yıl garantili Termo Teknik Silüet Serisi

    Soğuk iklimde panel radyatör tercihi 15 yıl garantili Termo Teknik Silüet Serisi

    Soğuk ve uzun kış mevsimi  ile tanınan Sarıkamış’ta hayata geçen “Sarpino  Mountain Otel” ve Bolu’da yapımına devam edilen  “Das İstanbul” projelerinde yüksek ısıl verimli, 15 yıl garantili Termo Teknik Silüet Serisi panel radyatörler kullanılıyor.

     Avrupa’nın en büyük ısı sistemleri tedarikçileri arasında yer alan Termo Teknik’in Çorlu’da bulunan Dünyanın en büyük radyatör fabrikasında, ileri teknoloji ve çelik sac kullanılarak üretilen Silüet Serisi radyatörler kış aylarının uzun ve soğuk olduğu illerde yer alan projelerin tercihi oluyor.

    İstanbul’da Quasar, NEF 13, Nuhoğlu Fikirtepe; Ankara’da Duru Beytepe gibi çok sayıda prestijli  projede kullanılan, ülkemizin zorlu kış coğrafyalarında; Erzurum, Bingöl, Şırnak gibi illerde hayata geçen özel ve kamu projelerinde özellikle tercih edilen Termo Teknik Silüet Serisi radyatörler, son olarak Sarıkamış ve Bolu’da yapımına devam edilen iki önemli projede ısınma konforuna katkı sağlayacak.

     Sarpino Mountain Otel

    Türkiye’nin ve bölgenin gözde kış turizmi merkezi Kars Sarıkamış’ta yapımına başlanan,10 bin m2’lik kapalı alana ve 125 odaya sahip olacak  “Sarpino  Mountain Otel”de, 15 yıl garantiye, yüksek ısıl verimliliğe ve şık görünüme sahip olan Termo Teknik Silüet Serisi radyatörler tercih edildi. Sarıkamış’ın turizmine güç katacak olan otele sıcak ve şık  bir atmosfer sağlayacak Silüet Serisi, dekoratif renkleri ve farklı mekanlara uygun ölçüleri ile de beğenilerek kullanılıyor.

    Bolu Das İstanbul

    Uzun ve sert kışı ile tanınan Bolu’da yapımına devam edilen “Das İstanbul” Projesi’nde de Silüet Serisi radyatörler tercih edildi.

    Bolu’da yeni bir yaşam şekli geliştirmeye aday olan, Astra İnşaat tarafından inşa edilen Das İstanbul’da kaliteli malzeme ile inşa edilen, gelişmiş teknoloji ile donatılan,  145 ile 201 m2 arası büyüklüğe sahip  konforlu daireler, sosyal alanlar, çocuk parkı, bağımsız garajlar, akıllı ev sistemi, yüksek güvenlik gibi özellikler bulunuyor.

    Silüet Serisi

    Termo Teknik’in Çorlu’da bulunan fabrikasında üretilen ve 50’yi aşkın ülkeye ihraç edilen Silüet Serisi radyatörler  uzunu süre sorunsuz ısınmak  ve bulunduğu mekana şıklık katmak isteyenlere beyaz ve antrasit renklerde  dört farklı seçenek sunuyor.

    Robot teknolojisi ile üretilen Silüet Serisi, dikkat çeken yenilikçi tasarımın yanında yüksek ısıl verimliliğe ve sağlamlığa sahip bulunuyor.  Maksimum çalışma basıncı 10 bar olan panel radyatörler  13 bar basınç testine tabi tutuluyor.  Avrupa’nın tercihi olan benzersiz üst ızgara sadece Silüet Serisi’nde standart olarak bulunuyor. Silüet Serisi kalitesinin bir göstergesi olarak 15 yıllık garanti belgesi ile birlikte standart olarak sunuluyor.

    Farklı Modeller

    Tasarımı ile kullanıcıların ince zevkine; sağlamlığı, yüksek ısıl verimliliği ve 15 yıl garantisi ile de bütçesine hitap eden Silüet Serisi radyatörler, farklı iki renk ve dekorasyon tarzlarına sahip modelleri ile mekanların şıklığına katkı sunuyor. Mekanların büyüklüğüne uygun boyutları ve tesisata kolay bağlanan yapısı ile  dikkat çeken Silüet Serisi yaşadığı ortama renk ve estetik katmak isteyenlerin önde gelen tercihi oluyor.  Silüet Serisi’nin,  Minima, Style, Vertica ve Latida modelleri bulunuyor.

    Minima, düz ve çizgisiz görünümüyle sadelik ve uyumun seçkin örneğini sunuyor. Parlak ön yüzeyi ile kullanıldıkları mekân ile bütünleşen radyatörler, dekorasyonda minimalizmi tercih edenlerin seçeneği oluyor.

    Style ve Latida ise yatay çizgili pürüzsüz yüzeyleri ile iç mekanların görünümünü zenginleştirmek  isteyenlere farklı ebat ve boyutlarda çok sayıda seçenek sunuyor.

    Mekânın yapısı dikey ve çizgili radyatör gerektirdiğinde Vertica, bulunduğu ortama dinamizm katan eşsiz yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

    Silüet serisi radyatörler taşıdıkları özellikler sayesinde, marka ve tasarım sahibi  projelerin ve kalite tutkunu bireysel kullanıcıların beğenisini kazanıyor.

    Web Sayfası

    Silüet Serisi dekoratif panel radyatörlerin seçkin tasarımlarını gözler önüne seren, eşsiz özellikleri hakkında detaylı bilgi “www.siluetradyator. com” adresinde bulunan web sitesinden alınabiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.