DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Solimar Systems ve Kyocera işbirliğiyle dijital mürekkep püskürtme teknolojisinden maksimum verim alın

    Solimar Systems ve Kyocera işbirliğiyle dijital mürekkep püskürtme teknolojisinden maksimum verim alın
    06.04.2021
    A+
    A-

    Kyocera Document Solutions ile baskı ve dijital iletişim konusunda iş akışı çözümleri sunan Solimar Systems yeni bir iş ortaklığına imza attı. Bu iş ortaklığı sayesinde, Kyocera’nın ilk mürekkep püskürtmeli üretim yazıcısı TASKalfa Pro 15000c’nin verimliliğini ve üretkenliğini en üst düzeye çıkarmak için işlemsel ve değişken veri baskı hizmeti sağlayıcılarına kapsamlı bir iş akışı çözümü sunuluyor.

    Kyocera, güçlü ve esnek çözümler sunan Solimar Systems ile yaptığı iş ortaklığı sayesinde TASKalfa Pro 15000c sunduğu müşterilerinin IPDS (Akıllı Yazıcı Veri Akışı) ve AFP (Gelişmiş İşlev Sunumu) veri akışı ihtiyaçlarını karşılayarak mürekkep püskürtme teknolojisinde hızlı ve güvenli bir iş akışı sağlayacak. Böylece, Kyocera müşterileri minimum bakımla olağanüstü sonuçlar elde edebilen uygun maliyetli TASKalfa Pro 15000c’ye sahip olmanın yanı sıra, AFPDS ve IPDS gibi farklı veri ve bağlantı türlerini PCL, PDF, PostScript ve TIFF gibi Windows tabanlı baskı sunucularının anlayabileceği formatlara dönüştürebilecek.

    Bu işbirliğiyle sunulan güçlü dijital mürekkep püskürtme baskı çözümünün sağladığı esneklikle Solimar Systems ve TASKalfa Pro 15000c müşterileri, farklı uzunluktaki işlerini herhangi bir kesinti olmaksızın yönetebilecekler. Sunulan çözüm sayesinde üretkenlikleri artacak, kapasiteleri genişleyecek ve böylece yeni müşteriler kazanarak daha karlı baskı işleri yürütebilecekler.

    Kyocera Document Solutions Türkiye İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Türkay Terzigil işbirliğiyle ilgili görüşlerini şu şekilde dile aktardı;

    “Solimar Systems, güçlü portföyü ve sunduğu esnek çözümleriyle pazarda önde gelen bir oyuncudur. Müşterilerimizin mevcut iş akışlarıyla ve TASKalfa Pro 15000c cihazımızla kolayca entegre edilebilen, ölçeklenebilir ve modüler platformlar sunuyor. Faaliyet gösterdikleri alanda Pazar lideri olan bu iki teknolojiyi birleştirmek, daha hızlı ve daha dayanıklı baskı işlemleri elde etme konusunda verimliliğini gerçekten artırıyor.”

    Solimar Systems Avrupa Ortadoğu Afrika ve Asya Pasifik Satış Müdürü Jamie Walsh ise işbirliğiyle ilgili şunları ekledi;

    “iCONVERT platformumuzun sunduğu artan iş hacmi ve üretim esnekliğinden zaten faydalanan bazı Kyocera müşterileriyle uzun vadeli bir işbirliğinin başlangıcı olan bu heyecan verici işbirliği ilerledikçe,
    baskı süreçlerinde yaşanan sorunları çözmeye ve daha verimli bir üretim hattı sağlamaya yarayan Chemistry ™ platformumuzu tercih eden Kyocera müşterilerinin sayısının artacağını umuyoruz.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.