DOLAR 32,32
EURO 35,0659
ALTIN 2280,109
BIST 9029,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Somfy ile evinizin ısısını ayarlayın ve tasarruf edin

    Somfy ile evinizin ısısını ayarlayın ve tasarruf edin

    Yazın özellikle camlardan giren güneş ışınları yaşam alanlarının ısısını artırıyor. Bu da klimaların daha yüksek ayarda çalışması ve daha fazla enerji kullanımı anlamına geliyor. Akıllı ev sistemlerinin ve motorlu uygulamaların dünyaca ünlü markası Somfy, şimdi iç ortam sıcaklık sensörleri ile bu duruma pratik bir çözüm sunuyor. Bu sayede ortam ısısı arttığında perde ve panjurlarınız otomatik olarak kapanarak size konfor ve enerji tasarrufu sağlıyor.
    Somfy iç ortam sıcaklık sensörleri ile yaşam alanlarının ısısı siz hiçbir çaba sarf etmeden en konforlu seviye için ayarlanıyor. Konfor ve enerji tasarrufu avantajlarından yararlanmak için iç ortam sıcaklık sensörleri vantuz yardımıyla istediğiniz yere yerleştirilebiliyor. Örneğin bir tane pencere camına, bir tane de pencere çerçevesi veya masa için konumlandırma yapılabiliyor. Bu sayede güneş ışığına ve montajcı tarafından önceden ayarlanmış eşiğe bağlı olarak motorlu uygulamaları otomatik olarak indiriyor veya kaldırıyor. Herhangi bir kablolamaya ihtiyaç duyulmaması da bir diğer avantaj olarak öne çıkıyor.
    Ayrıca; Somfy akıllı ev sistemi ile evde değilken bile sadece basit bir dokunuşla evinizdeki perde, panjur ve tente gibi motorlu ekipmanları açıp kapatmanız mümkün. Bu sayede istediğinizde sıcaklık sensörü ayarlarınızı beklemeden kendiniz de evinize müdahale edebiliyor ve hayatınıza daha fazla konfor katabiliyorsunuz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.