DOLAR 32,5801
EURO 35,0341
ALTIN 2460,91
BIST 9834,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sompo’dan Türkiye’yi neşelendirecek kampanya

    Sompo’dan Türkiye’yi neşelendirecek kampanya
    24.10.2020
    A+
    A-

    Kurumsal ve bireysel sigortacılık sektörünün öncü markası Sompo Sigorta, sağlığın değerini daha fazla anladığımız bu dönemde ‘Benim de Sağlık Sigortam Var’ reklam kampanyasıyla tüm salgın hastalıkları kapsayan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nın müjdesini Türkiye’yle paylaşıyor. Herkese iyi hissettirmeyi ve gülümsetmeyi amaçlayan reklam filmi, her dinlendiğinde aynı neşe ve mutluluk hissini geçiren şarkısıyla da dikkat çekiyor.

    Sompo Sigorta, yeni reklam kampanyasıyla 20 Ekim itibariyle ekranlarda ve dijital ortamlarda yer almaya başladı. ‘Benim de Sağlık Sigortam Var’ sloganıyla hayata geçirilen reklam kampanyasıyla Sompo Sigorta’nın uygun primlerle, Covid-19 gibi salgın hastalıkları da kapsayacak şekilde sunduğu Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nın tüm Türkiye’yi mutlu edecek avantajları vurgulanıyor.

    Nostaljik şarkısı dillerden düşmeyecek

    Reklam filminde gencinden yaşlısına herkes Sompo’nun Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nı duyunca sokaklara dökülüyor. Git gide çoğalan kalabalık bir ağızdan şarkıya katılarak Sompo’nun davetine katılıyor ve sağlık hizmetinden faydalanmaya koşuyor. Reklam filmi yaşadığı mutluluk yüzüne yansıyan bir çiftin kalpleri ısıtan görüntüsüyle sona eriyor. Reklam filminin müziğinde ise küçük büyük herkesin gönlünde ayrı bir yeri olan, 1970’lerden bugüne her dinlendiğinde neşe ve mutluluk saçan “Bim bam bom” şarkısı kullanılıyor. Tüm Türkiye’yi şarkıya eşlik ettirecek yeni reklam filmi, yıllar geçse bile hep aynı kalacak güven, neşe, mutluluk gibi duygulara odaklanarak iyi hissettirmeyi amaçlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.