DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sonbahar renklerini Art Design ile evinize taşıyın

    Sonbahar renklerini Art Design ile evinize taşıyın
    13.08.2022
    A+
    A-

    Yazı ardımızda bırakırken evleri de sonbaharın ruhuna büründürmenin tam zamanı. Art Design, Art Deco’dan As kanepe ile sonbaharı evinize taşıyor. Sonbaharın rengi olan kahverengi tonlarındaki As kanepe, tasarımıyla da dikkat çekiyor.

    “Tasarım ötesi” sloganıyla zamana ve mekana yenilmeyen tasarımlar hazırlayan Art Design, sonbahar sezonu için de birbirinden özel modellerini sergilemeye başladı. Bunlardan biri olan Art Deco tarzındaki As kanepe, tasarımı, zanaatkar ustaların ellerinden çıkan işçiliği ve malzeme kalitesiyle farklılığını gösteriyor. Kahverenginin en güzel tonlarını taşıyan As kanepe, evinizde sonbaharın dinginliğini taşıyacak. Vazgeçilmez dokusu, kadifemsi yapısı ve siyah lake ahşabın uyumunu bir arada sunan As kanepe, Mobilyalarınıza evinizin ruhunu yansıtmak istiyorsanız, birçok model alternatifi ve aklınızdaki tasarımların gerçek hallerini bulacağınız Art Design’ın Modoko’da ve Kalamış’taki mağazalarına uğramanız veya sosyal medya  hesabından iletişime geçmeniz yeterli.

    Art Design Hakkında

    Rıza Terzi tarafından 1992 yılında İstanbul’da kurulan ve yönetim kurulu başkanlığını Turgay Terzi’nin üstlendiği Art Design, Art Deco tarzının öncü markalarından biridir. Art Design, ezber bozan tasarımları ve üstün hizmet yaklaşımıyla Türk mobilya sektörünün en önemli oyuncuları arasında yer almaktadır. Dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştiren Art Design, üstlendiği anahtar teslim lüks yaşam ve tasarım ötesi projeleriyle de sektördeki farklılığını ortaya koymaktadır. İstanbul’un önemli mobilya alışveriş noktası Dudullu Modoko’da ve Kalamış’ta showroom’u bulunmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.