DOLAR 32,2555
EURO 35,0742
ALTIN 2470,322
BIST 10319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Souvenir Expo Türkiye Turistik Hediyelik ve Hatıra Eşya Fuarı 14 Aralık’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyarete açılıyor

    Souvenir Expo Türkiye Turistik Hediyelik ve Hatıra Eşya Fuarı 14 Aralık’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyarete açılıyor
    14.12.2023
    A+
    A-

    15 milyar dolarlık Türk turistik hediyelik ve hatıra eşya sektörü, 14-17 Aralık 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde uluslararası pazarlarla buluşuyor. Rota Exhibition Türkiye Fuarcılık tarafından üçüncüsü düzenlenen Souvenir Expo Türkiye Turistik Hediyelik ve Hatıra Eşya Fuarı’nda bu yıl; 200’den fazla katılımcı ve 3 bini aşkın marka yer alıyor. Fuar, en geniş çeşit, kalite ve uygun fiyat aralığındaki turistik hediyelik ve hatıra eşyaya ulaşmak isteyen binlerce sektör profesyonelini ağırlayacak.

    Souvenir Expo Türkiye Turistik Hediyelik ve Hatıra Eşya Fuarı 14 Aralık’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyarete açılıyor. Fuar için son hazırlıkların tamamlandığını belirten Rota Exhibition Türkiye Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü George Panorgias şunları söyledi: “Turistik hediyelik ve hatıra eşya profesyonelleri için dünyanın en iyi fuarı olarak kabul edilen Souvenir Expo Türkiye’de bu yıl 3 salonda 200’den fazla katılımcı ve 3 binden fazla marka ağırlanacak. Rota olarak dünya çapında çok geniş bir ticari ağa sahibiz ve bu bağlamda, Souvenir Expo Türkiye’de 100’den fazla ülkeden başta büyük toptancılar olmak üzere çok önemli alıcıları ağırlayacağız. Hediyelik ve hatıra eşya sektörünün 14-17 Aralık tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Souvenir Expo Türkiye’de dünya pazarlarıyla buluşmasını bekliyoruz.” .

    Souvenir sektörü 9 ayda tek başına ekonomiye yaklaşık 12.6 milyar dolar sağladı

    Türkiye’nin turizmde çok büyük potansiyele sahip bir ülke olduğunun altını çizen Panorgias, “T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı verilerine göre;2.2 milyon yatak kapasitesine sahip Türkiye, bu yıl 10 ayda 50.2 milyon turist ağırladı ve 9 ayda turizmden 42 milyar dolar gelir elde etti. Souvenir sektörü tek başına bu gelirin yaklaşık yüzde 30’una karşılık gelen 12.6 milyar doları tek başına sağladı. Bu çok büyük bir başarı ve sektör daha fazlasına ulaşmak için yeterli potansiyele sahip. Souvenir Expo Türkiye olarak; sektörün önünü açmak ve katma değer katmak üzere buradayız” dedi.

    Souvenir sektörünün en geniş ürün çeşitliliğine sahip fuarı

    Souvenir Expo Türkiye, sektörün en geniş ürün çeşitliliğine sahip fuarı olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Bu yıl fuarda, kupa, magnet, anahtarlık, nazar boncuğu gibi hediyelik ürünler ile mayo, bikini, peştamal, havlu, şort, güneş gözlüğü gibi daha çok yaz aylarında rağbet gören yaz modası ve baklava, lokum, Türk kahvesi gibi gıda ürünleri, zeytin, zeytinyağı, sabun gibi doğal ve organik ürünler, promosyon malzemeleri, valiz, çanta, kemer, deri aksesuarlar ve dekorasyon ürünleri sergilenecek.

    Dünyadan büyük toptancılar katılacak

    Souvenir Expo Türkiye’nin katılımcı profili; Souvenir ve Turistik Hediyelik Eşya Üreticileri, Tekstil Üreticileri, Moda Firmaları, Bijuteri Firmaları, El Sanatları Üreticileri, Kozmetik Firmaları, Paketli Turistik Gıda Üreticileri, Promosyon Ürün Firmaları, Toptancılar, Yazılım Firmaları, Oyun ve Oyuncak Üreticileri ile Taşıma ve Lojistik Şirketleri’nden oluşuyor.

    Sektör uluslararası pazarlarla buluşacak

    Fuarı, en geniş çeşit, kalite ve uygun fiyat aralığındaki turistik hediyelik ve hatıra eşyaya ulaşmak isteyen, Perakendeciler, Dağıtıcılar, İhracat Firmaları, Profesyonel Satın Alma Yetkilileri, Turistik Bölgelerdeki Marketler, Turistik Bölgelerdeki Butikler ve Giyim Mağazaları, Zincir Mağazalar, Müzeler, Havaalanları Duty Free firmaları, Souvenir Shoplar ve Otellerden en yetkili satın almacılar ziyaret edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.