DOLAR 32,2609
EURO 34,7854
ALTIN 2399,521
BIST 10179,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Soyserin Grup’tan Kadın Girişimcilere Destek

    Soyserin Grup’tan Kadın Girişimcilere Destek
    07.03.2024
    A+
    A-

    Modüler genç odası üretimi konusunda faaliyet gösteren Lajivert & Ritmik genç odası markaları, kadın girişimcilerin gücüne ve potansiyeline olan inançlarıyla birlikte 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel; mağaza açmak isteyen kadın girişimcilere için yıl boyunca devam edecek bir destek projesi hazırladı.

    Her Zaman Genciz’ sloganıyla her gelir grubundan tüketiciye ulaşan; genç, dinamik, sıcak ve samimi marka kimlikleri ile dikkat çeken Soyserin Grup’un Lajivert ve Ritmik markaları 50 bin metrekarelik üretim tesisinde, yıllık 800 bin metrekarelik üretim kapasitesi ile 5 kıtada 60’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Mobilya sektörünün önemli oyuncularından Lajivert Genç Odası ve Ritmik Genç Odası, Türkiye genelinde 150’ye yakın mağazası ile mağazalaşma yolunda da emin adımlarla büyümeye devam ediyor.

    Kadın girişimcilere özel destek projesi

    Soyserin Grup çatısı altında faaliyet gösteren; 2023’ü “mağazalaşmada atak yılı” olarak geçiren, “2024’te 224 mağaza” hedefiyle çalışan; bebek, çocuk ve genç odaları konusunda uzmanlığını her geçen yıl bir adım daha öteye taşıyan Lajivert Genç Odası ve Ritmik Genç Odası Türkiye’nin 81 ilinde yer almak adına çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

    Soyserin Grup’un öncelikli planları arasında; Marmara ve Ege bölgelerinde büyük ölçekli mağazalar açmak yer alıyor. Soyserin Grup, bu kapsamda ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü bu yıl daha da anlamlı kılmak adına, kadın girişimcilerin sahip oldukları güce ve potansiyele inanarak onlar için hazırladıkları çok özel bir projeye imza atıyor. Lajivert ve Ritmik, kadınların iş dünyasındaki yerlerini güçlendirmek, onlara eşit fırsatlar sunmak adına, mağaza açmak isteyen kadın girişimcilere özel yıl boyu devam edecek destek ve şartlar sunuyor. Lajivert ve Ritmik bu özel proje sayesinde kadınların kendi işlerini kurmalarına ve büyütmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

    Mağaza açılışlarında kadınlara ‘pozitif ayrımcılık’

    Kadınların girişimcilik ruhları, kararlılıkları ve özverileri ile iş dünyasına katma değer sağladıklarının altını çizen Soyserin Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Soyserin; “Lajivert ve Ritmik markalarımız ile Türkiye’de bebek, çocuk, genç odası sektöründe ilk 4 kuruluştan birisi konumundayız. Kayseri’de başlayıp burada devam eden sektör yolculuğumuza, yeni yılda da yepyeni koleksiyonlarımız ve yepyeni projelerimizle devam ediyoruz. Yılın ilk çeyreğine geldiğimizde, Soyserin Grup olarak bizler için çok anlamlı ve değerli bir gün olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü özelinde kadın girişimcilerimizi yakından ilgilendirecek bir projeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu proje kapsamında; mağaza açmak isteyen kadın girişimcilere pazarlama ve tanıtım, mağaza tasarımı ve kurulum ile mağaza açılış masraflarına katılım gibi konularda pozitif ayrımcılık yapacağız. Ayrıca bu proje kapsamında; kadın girişimcilerin ürün ve hizmetlerini tanıtmak amacıyla dijital pazarlama ve sosyal medya desteği sağlayacağız. Geleceği şekillendiren, iş dünyasına yön veren ve topluma ilham veren tüm kadın girişimcilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

    Lajivert

    1940 yılında Burhan Soyserin’in Kayseri’de 30 metrekarelik bir atölyede başlattığı sektör yolculuğunu üçüncü nesil tarafından 2008 yılında Soyserin Grup bünyesinde Lajivert markasıyla 50 bin metrekarelik iki ayrı fabrikada gerçekleşen üretimle devam ettiren Lajivert, yıllık 800 bin metrekare üretim kapasitesi ile hizmet veriyor. Türkiye genelinde toplam 64 mağazası bulunan Lajivert, bebek, çocuk ve genç odaları koleksiyonlarını Arap yarımadası başta olmak üzere 60’tan fazla ülkeye ihraç ediyor. 2024 yılı itibariyle kurulan Lajivert Akademi sayesinde tüm satış personelini daha donanımlı hale getirmeyi hedefleyen Lajivert’in sürdürülebilirlik çerçevesinde yeşil enerji dönüşümü ve çatı GES projesi bulunuyor.

    Ritmik

    1940 yılında Burhan Soyserin’in Kayseri’de 30 metrekarelik bir atölyede başlattığı sektör yolculuğu üçüncü nesil tarafından 2019 yılında Soyserin Grup bünyesinde Ritmik markasıyla 50 bin metrekarelik iki ayrı fabrikada gerçekleşen üretimle devam ettiren RİTMİK; bebek, çocuk ve genç odası mobilyalarını Türkiye genelindeki 43 mağazası ile “Biz Hep Genciz” sloganıyla müşterileriyle buluşturuyor. 60’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren RİTMİK, bebek, çocuk ve genç mobilya koleksiyonlarındaki modern, estetik ve zarif tasarım anlayışı ile sektörün önemli oyuncuları arasındaki yerini koruyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.