DOLAR 32,3233
EURO 35,1077
ALTIN 2303,152
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SteelSeries’ten dünyanın ilk mobil uyumlu wireless kulaklığı

    16.09.2019
    A+
    A-

    Arctis 1 Wireless ile mobil dünyaya devrim getiren Steelseries, oyuncu odaklı ürünlerini artık her kullanıcı için konforlu olan bir çizgiye oturttu. Sade yapısı ile birlikte herkesin rahatça kullanabildiği bu ürünlerin satış fiyatları ise belli oldu.

    Oyuncu ekipmanları konusunda dünya devi olan ve kulaklıklarıyla en çok ödül sahibi SteelSeries, Arctis ailesinin en yeni üyesi Arctis 1 Wireless’ı duyurdu. Geçtiğimiz aylarda raflarda yerini alan Arctis 1’in yeni ve inceltilmiş gövdesine sahip olan Wireless modeli; Nintendo Switch, PS4, PC ve mobil cihazlarda kayıpsız ve düşük gecikmeli bağlantı sunuyor.

    Hem evde hem dışarıda rahat kullanım

    Arctis 1 Wireless, küçük bir USB-C donanım kilidi sayesinde PS4, PC, Android ve Nintendo Switch’te ultra düşük gecikmeli kablosuz kullanımı sunuyor. 2.4GHz kablosuz teknolojisiyle mobil cihazlarda hareket halindeyken PC ve konsol deneyimini birebir olarak kullanıcılara sunuyor. ClearCast mikrofonu, doğal ses netliği ve gürültü önleyici özellik sunuyor. Arctis 3, 5, 7 ve 9X’te de bulunan bu teknolojinin en önemli farkı ise, diğer modellerdeki gibi geri çekilebilir olmak değil, kullanıcının dilerse tamamen mikrofonu çıkarabiliyor olması. Sade ve şık tasarımıyla birlikte çıkarılabilen mikrofon özelliği sayesinde, oyuncular nerede olurlarsa olsunlar Arctis’in ödüllü performansının tadını çıkarabilecek.

    Satış fiyatı belli oldu!

    ImageSteelSeries CEO’su Ehtisham Rabbani, “Gün geçtikçe büyüyen konsol oyun marketi ve canlı oyun yayınları, Nintendo Switch gibi mobil oyun deneyimlerinin ortaya çıkmasıyla birlikte, oyuncuların ses ihtiyaçları değişti. Devir kablosuz devridir. Oyuncular, platformlar arasında kolayca geçiş yapabilecekleri çok yönlü bir kablosuz kulaklığa ihtiyaç duyuyor ve Arctis 1 Wireless ile tam olarak sunduğumuz şey bu”. diyerek oyuncuların ihtiyaçlarını da gözettiklerini iletti. Arctis 1 Wireless, mükemmel konfor sunan Airweave kumaş kulak yastıkları ve çelik yapısı ile uzun süreli dayanıklılık için güçlendirildi, kafa bandı hareket halindeyken kullanım için optimize edildi. Ayrıca, Xbox oyun kumandaları veya diğer 3.5 mm bağlantı gerektiren diğer cihazlara kolayca bağlanmak için ek 3.5 mm kablo seçeneği de bulunuyor. Arctis 1 Wireless, steelseries.com resmi internet sitesinde 99.99 dolara satılıyor. Türkiye’deki satışına da başlanmasına çok az kalan Arctis 1’in fiyatı merakla bekleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.