DOLAR 32,5877
EURO 34,8519
ALTIN 2496,277
BIST 9661,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Stefan Zeiselmaier, ECE Türkiye’nin yeni CEO’su olarak atandı

    Stefan Zeiselmaier, ECE Türkiye’nin yeni CEO’su olarak atandı
    27.08.2018
    A+
    A-

    ECE Türkiye yönetim kurulunda değişiklik: Eylül 2018 itibariyle Stefan Zeiselmaier, şirketimizin CEO’su olarak atanacaktır. Kendisi, ECE Türkiye’den Ağustos sonu itibariyle ayrılma kararı alan Pınar Yalçınkaya Hacaoğlu’nun yerine geçecektir. Hacaoğlu, 12 senedir hizmet verdiği şirketimizden, kariyer yolunda aldığı yeni kararlar neticesinde ayrılmaktadır. Buna  istinaden ECE Türkiye yönetim kurulu, yeni CEO’muz Stefan Zeiselmaier ve hâlihazırda görevine devam eden CFO’muz Nuri Şapkacı’dan oluşacaktır.

    ECE Grubu CIO’su Henrie W. Kötter, “ECE Türkiye’nin yönetimini Stefan Zeiselmaier’e emanet etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Kendisi hem Almanya’da hem de uluslararası pazarlarımızda engin tecrübelere sahiptir. Ayrıca, sektörümüzde ve ECE Grubu içerisinde köklü bir geçmişi de bulunmaktadır” dedi. Sayın Kötter ayrıca, “Sayın Hacaoğlu’nun görevinden ayrılma kararından üzüntü duyduk. Kendisine ECE Grubu’na katkılarından dolayı teşekkür ediyor, gelecekteki kariyerinde başarılar diliyorum” diye ekledi.

    Stefan Zeiselmaier, 1996 yılından beri ECE Grubunda görev almaktadır.

    10 sene boyunca bünyesinde yer aldığı Alışveriş Merkezi Yönetimi departmanımızda, Almanya’daki pek çok alışveriş merkezinin sektöre arzını, açılışını ve yönetimini gerçekleştirmiştir. Ardından, 15 sene boyunca ECE Grubu Rusya operasyonlarından sorumlu olmuştur. Bu süreçte, hem yeni alışveriş merkezleri geliştirmiş hem de Rusya’da bir hizmet portföyü kurmayı başarmıştır. ECE Grubu için önemi büyük olan

    Stefan Zeiselmaier’in ECE Türkiye CEO’su olarak atanması, ECE Grubunun Türkiye’ye verdiği önemi ve ülkeye duyduğu bağlılığı bir kez daha göstermesi açısından da önemlidir.

    ECE Türkiye Hakkında

     İstanbul merkezli “ECE Türkiye”, Ekim 2000’de Alışveriş Merkezi sektöründe Avrupa lideri olan Alman “ECE” tarafından kurulmuştur. Bir yatırım ve hizmet firması olan ECE Türkiye, Alışveriş Merkezlerinin geliştirilmesi ile ilgili olarak mimari ve konsept planlama, proje yönetimi, kiralama, Alışveriş Merkezi yönetimi, bütçeleme hizmetleri ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında toplamaktadır. Şirket, yönetim portföyündeki 13 alışveriş merkezi ile sektörün lider firmalarından biri sayılmaktadır. Yaklaşık 2.600 perakendeci iş ortağı, bu alışveriş merkezlerinde 780.000 metrekare kiralanabilir alan üzerinde faaliyet göstermektedir. Portföy varlıklarının (ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan alışveriş merkezleri) toplam değeri, 2,3 milyon Euro’ya ulaşmaktadır. Türkiye’nin en prestijli Alışveriş Merkezlerinden olan İstanbul’daki MIPIM Ödülü sahibi Marmara Park, MetroCity, Aqua Florya, Axis İstanbul ve Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, Ankara’da ANKAmall ve ACity, Eskişehir’de Espark, Afyonkarahisar’daki Park Afyon, İzmir’deki MaviBahçe, Bursa’daki Sur Yapı Marka ile Antalya’daki TerraCity ve Antalya Migros Alışveriş Merkezi, ECE Türkiye tarafından başarıyla yönetilmektedir. Firmanın planlama aşamasında pek çok projesi mevcuttur.

    ECE Hakkında

    ECE, alışveriş merkezleri geliştirmesi ve yönetmesinin yanı sıra, şirket genel merkezleri, ofis binaları, endüstriyel binalar, lojistik merkezleri, ulaşım merkezleri, oteller ve şehir merkezleri gibi büyük gayrimenkul yatırımlarını da geliştirmekte, planlamakta ve inşa etmektedir. ECE, 1965 yılında katalogla satışın öncülerinden olan Werner Otto tarafından kurulmuştur. Otto ailesinin sahibi olduğu ECE’nin CEO’su Alexander Otto’dur. Ticari gayrimenkul alanında uzman bir firma olan ECE, bu gayrimenkullere ilişkin tüm hizmetleri tek elden sunmaktadır. ECE tarafından yönetilmekte olan varlıkların toplam değeri, 34 milyar Euro’dur. ECE, 200 alışveriş merkezinin (ellinin üzerinde MEC METRO-ECE bünyesinde bulunan proje de dâhil olmak üzere) yönetiminden sorumludur. 12 ülkede sürdürdüğü faaliyetleriyle ECE, Avrupa’nın lider alışveriş merkezi yöneticisidir. ECE tarafından yönetilmekte olan tüm alışveriş merkezlerinde, 7,1 milyon metrekare kiralanabilir alanda faaliyet gösteren 20.000 perakendeci iş ortağının yıllık ciroları toplamı 24,4 milyar Euro’dur. Her gün 4,3 milyon ziyaretçi ECE alışveriş merkezlerini ziyaret etmektedir. Sürekli modernizasyon politikası, yaratıcı hizmetleri, etkileyici alışveriş merkezi tasarımları, yeme-içme konseptleri ve müşteri dostu dijitalleşme yaklaşımı ile ECE, devamlı alışveriş merkezlerini daha da iyileştirmekte ve onları geleceğe hazırlamaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.