DOLAR 32,5712
EURO 34,937
ALTIN 2426,843
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Su/Atıksu Arıtımı ve Geri Kazanılmasında Membran Teknolojileri ve Uygulamaları”

    “Su/Atıksu Arıtımı ve Geri Kazanılmasında Membran Teknolojileri ve Uygulamaları”

    Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Türkiye Çevre Koruma Vakfının başlatmış olduğu ‘Kitap Yazan Akademisyenlere Maddi Destek Programı’ kapsamında hazırlanan “Su/Atıksu Arıtımı ve Geri Kazanılmasında Membran Teknolojileri ve Uygulamaları” kitabı bugün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk’e teslim edildi.

    Bakanlığa bağlı Türkiye Çevre Koruma Vakfı ‘Çevre Alanında Kitap Yazan Akademisyenlere Maddi Destek Programı’ Başlattı.

    TUCEV’in başlattığı programda İstanbul Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. İsmail Koyuncu ve ekibi yer aldı.  Aylar süren çalışmalar sonrasında, büyük bir titizlikle hazırlanan ve ülkemizde alanında öncü olacak 2 ciltlik eser hazırlandı.

    Örnek baskıları yapılan eser bugün, bakanlık binasında, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk ve bakanlık bürokratlarına eserin editörlüğünü yapan; İstanbul Teknik üniversitesi, Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Ulusal Membran Teknolojileri Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. İsmail Koyuncu tarafında teslim edildi.

    Başlangıçta 2.000 adet basılacak olan eser, tüm Türkiye’deki Organize Sanayi Bölgelerine, Büyükşehir, İl Belediyeleri ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleriyle birlikte kütüphanelere dağıtılacak. Ayrıca eser Çevre ve Şehir Kütüphanesinde yayınlanacak.

    Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Müsteşar Öztürk, yapılan çalışmanın ülkemize büyük katkı sağlayacağını ve programın devam edeceğini, diğer alanlarda da örnek çalışmaların ortaya çıkacağını belirtti. Öztürk eseri hazırlayan İsmail Koyuncuya çalışmasından ötürü teşekkür etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.