DOLAR 32,3307
EURO 35,1696
ALTIN 2240,6
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Suç ve polisiyenin dünyaca ünlü yazarı Jo Nesbo İstanbul’a geliyor

    Suç ve polisiyenin dünyaca ünlü yazarı Jo Nesbo  İstanbul’a geliyor
    14.11.2019
    A+
    A-

    Doğan Kitap’ın 20. Yıl etkinlikleri kapsamında Türkiye’ye gelecek olan Jo Nesbo, 15 Kasım 2019 Cuma günü 17.00 – 18.00 saatleri arasında Kanyon AVM D&R mağazasında okurlarıyla buluşacak.

    Dünyada kitapları bugüne dek 52 dile çevrilen ve 40 milyondan fazla satış yapan iskandinav polisiyesinin en ünlü yazarı Nesbo, İngiltere’nin en köklü gazetesi Guardian tarafından da Avrupa’nın en büyük polisiye yazarı olarak anılıyor.

    Kitapları Almanya, İrlanda, Hırvatistan, İzlanda, Çek Cumhuriyeti, Polonya ve Macaristan’da 1 numaraya yükselen, Kardan Adam romanı ile sinemaseverlerin de dikkatini çeken Nesbo, aynı zamanda yeni yayımlanan kitabı Bıçak’ın da lansmanını yapacak.

    Jo Nesbo  Hakkında:

    Jo Nesbo 1960’da Oslo’da doğdu. Norveç Ekonomi Üniversitesi’nde ekonomi ve işletme okudu. Detektif Harry Hole polisiyeleriyle dünya çapında ün kazanan ve kitapları 50’den fazla dile çevrilen Nesbo, çocuk kitapları da yazdı. Aynı zamanda Di Derre rock grubunun solisti ve şarkı yazarıdır. Yarasa, Hamamböcekleri, Kızılgerdan, Nemesis, Şeytan Yıldızı, Kurtarıcı, Kardan Adam, Leopar, Hayalet, Polis ve Susuzluk adlı romanları Doğan Kitap’tan yayımlanmıştır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.