DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Suede 49. yılını Didem Soydan ve Umut Eker ile kutluyor

    01.06.2017
    A+
    A-

    Sokak modasını yeniden şekillendiren Suede yıllara meydan okumaya devam ediyor.

    1968’de ilk çıkışından bu yana bir ikon haline gelen PUMA Suede modeli, sade tasarımı ve yenilenen renkleri ile 49 yıl sonra bile sneaker tutkunlarının ilgisini çekiyor.

    PUMA Suede’in 49. yılı için çekilen özel videoda, marka ile geçtiğimiz yıl başladığı iş birliğini başarıyla devam ettiren Didem Soydan, bu filmin yanı sıra birçok PUMA videosuna da kreatif direktör olarak imzasını atan Umut Eker ile bir araya geliyor. Eğlenceli karelerin elde edildiği videoda, özellikle hip-hop ve R&B ögeleri ve sokak kültürü dikkat çekiyor.

    Didem Soydan ve Umut Eker, Suede’in 49. yılı için özel olarak gerçekleştirilen çekimlerde, kendilerine özgü tarzlarıyla sneaker kültürünü ilginç ve canlı tuttuklarını kanıtlıyor ve yarattıkları enerjiyle ikonik sneaker modeli Suede’e yeni bir yorum getiriyorlar.

    Zaman tanımayan tasarımı ve farklı renk seçenekleri ile önümüzdeki yıllarda da yeni trendleri etkisi altına alacak olan Suede tüm PUMA mağazalarında satışa sunuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.