DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sultanahmet Köftecisi 2018’de atılım yapacak

    Sultanahmet Köftecisi 2018’de atılım yapacak
    05.02.2018
    A+
    A-

    1920 Sultanahmet Köftecisi Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Tezçakın: “Şubat’ta Ümraniye ve Gazi Mağusa’da açılacak şubelerin ardından, yurt içi ve yurt dışındaki projeler bir bir hayata geçirilecek”

    1920 Sultanahmet Köftecisi, lezzet geleneğini yurt içinde ve yurt dışında yaymak amacıyla 2018’de birçok projeye imza atacak.

    1920 Sultanahmet Köftecisi Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Tezçakın, dördüncü kuşağın şirkette aktif olarak görev almasıyla birlikte yatırımların hız kazandığını belirtti.

    İstanbul’daki şube ağına Şubat sonunda Ümraniye’yi de katacaklarını kaydeden Tezçakın, şunları söyledi:

    “Şerifali Mahallesi Bayraktar Bulvarı üzerinde cadde dükkan konseptinde açılacak franchise şubenin işletmeciliğini hizmet sektöründeki tecrübeleri ile tanınan Arda Kehya ve Ömer Karabulut yapacak. Her ikisi de Sultanahmet Köftecisi’ni iyi bilen kişiler. Lezzetimizin yanı sıra bu işletmenin bir asırdır ayakta kalmasını sağlayan hizmet ruhunu da müesseselerine yansıtacaklarına inanıyorum. Mimari proje uygulamaları, personel eğitimleri bizzat benim denetimimde yapılıyor. Ümraniye, adımıza yakışır, iddialı franchise şubelerimizden biri olacak.”

    Tezçakın, Şubat sonunda KKTC Gazi Mağusa’daki City Mall AVM’de de bir franchise şube açacaklarını hatırlatarak, şöyle devam etti:
    “1920 Sultanahmet Köftecisi için 2018 atılım yılı olacak. Kurucumuz Mehmet Seracettin Efendi’nin 98 yıl önce keşfettiği lezzeti yurt içi ve yurt dışında yaymak için başlatılan projeler, onursal başkanımız Mehmet Tezçakın’ın gözetiminde, CEO’muz Mert Tezçakın ve merkez şube sorumlusu Timur Tezçakın’ın destekleriyle bir bir hayata geçirilecek. Bulgaristan’da Avrupa’daki şubelerin et ve kalifiye personel ihtiyaçlarını karşılamak için üs kurulacak. Almanya ve İngiltere’de yeni franchise şubeler açılacak. İlk kez şube açacağımız ülkeler olacak. ABD projemiz de yetişirse 2018’de hayata geçirilebilir.100. yılımızı kutlayacağımız 2020 yılında en az 3 kıtada onlarca şubesi olan bir işletme olmayı hedeflyoruz” dedi.

    -Turquality çalışmaları sürüyor

    Öte yandan, Sultanahmet Köftecisi’nin yurt dışı yatırımlarında devletten destek alabilmesi için başlatılan Turquality çalışmaları şirket CEO’su Mert Tezçakın başkanlığındaki ekip tarafından sürdürülüyor.

    1920 Sultanahmet Köftecisi’nin gastronomi alanındaTurquality programına alınmasının hedeflendiği çalışmaların 2018 yılında tamamlanması bekleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.