DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sunset Hospitality Group 2023 Yılın Otel Grubu ödülünü kazandı

    Sunset Hospitality Group 2023 Yılın Otel Grubu ödülünü kazandı
    01.11.2023
    A+
    A-

    Türkiye’de açtığı ilk oteli olan METT Hotel & Beach Resort ile tanınan, dünyanın önde gelen turizm yatırım gruplarından Sunset Hospitality Group, 2023 Caterer Middle East ödüllerinde yılın en iyi ağırlayan, misafirverper şirket ödülü olan Hospitality Company Of The Year ödülünü kazandı.  Bölgenin en saygın ödüllerinden Caterer Middle East ödülleri bölgenin otel ve turizm sektörünün en iyilerini ödüllendiriyor.

    Sunset Hospitality Group CEO’su Antonio Gonzalez, “Bu ödülü almaktan ve ekibimizin tüm sıkı çalışmasının takdir edilmesinden büyük onur duyuyoruz. Sunset Hospitality Group olarak sektörü ileriye götürmek için elimizden geleni yapıyor, konaklama sektörünün başarılarına ve yeniliklerine katkıda bulunuyoruz. Sunset Hospitality Group olarak, misafirlerimizi hayatı kutlamak için bir araya getirirken, dünya çapında iddialı büyüme planlarımıza bağlıyız.” diye belirtti.

    Bu ödül, SHG’nin konaklama sektörüne küresel düzeyde öncülük etme konusundaki kararlılığını daha da pekiştiriyor. SHG, 16 ülkede faaliyet gösteriyor ve bu ülkelerde yüksek kaliteli hizmetler sunma konusunda kanıtlanmış bir geçmişe sahip. BAE, Bahreyn, Suudi Arabistan, Katar, Ürdün, Lübnan, Irak, İsviçre, İspanya, Türkiye, Fas, İtalya, Birleşik Krallık, Endonezya ve Vietnam ve son olarak Singapur da yatırım yaptığı ülkeler arasında yer alıyor.

    Sunset Hospitality Groupun markası METT Hotels & Resortsun Türkiyede açtığı ilk oteli olan METT Hotel & Beach Resort da Haremtan Koyundaki eşsiz konumu, büyüleyici manzarası ve bünyesinde yer alan restoran ve beach clublarıyla dünyada da ses getirmeye devam ediyor.

    Sunset Hospitality Group bu yaz Yalıkavak Marina iş birliğiyle “Yalıkavak Marina Hotel by Social Living CollectionTM’ını da ayrıca hayata geçirdi.

    METT Hotel & Beach Resort, Bodrum’un yanı sıra AURA, Sushi Samba, Drift Beach Club, Isola, Attiko, L’amo, Ammos, Azure Beach gibi dünya jet setinin gözde destinasyon adreslerinin yatırımcısı Sunset Hospitality Group, Türkiye yatırım başarısının ardından ikinci otelini de bu yaz Marbella’da açtı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.