DOLAR 32,3304
EURO 34,6362
ALTIN 2441,825
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Süper kahraman babalarımız için: Victorinox çakı

    Süper kahraman babalarımız için: Victorinox çakı
    04.06.2019
    A+
    A-

    Victorinox, yaşam boyu varlığıyla güç veren babalar için zamansız model ve özellikteki çakılarıyla farklı bir hediye alternatifi sunuyor. Kırmızı rengi ve fonksiyonel özellikleriyle göz dolduran Victorinox çakı, babanızın cebindeki yerini alacak!

    Babalar Günü, hayatın yoğun temposu içinde kaçırdığımız zamanların telafisi için bizlere şans tanıyor ve babamızı ne kadar çok sevdiğimizi göstermemiz için fırsat veriyor. Sevgi, en büyük ve en değerli armağan olmakla birlikte; sevgiyle düşünülmüş ve hazırlanmış Babalar Günü hediyeleri de bunun bir parçası. Hediye arayışında olanlara farklı model ve tasarımdaki çakılarını sunan Victorinox, bu özel günü anlamlı kılıyor.

    Rengi ve kullanışıyla babanızın gönlünde taht kuracak

    Doğayı seven, maceraperest ve koleksiyoner babaların yanından ayırmaması gereken Victorinox çakılar, işlevselliğiyle dikkat çekiyor.

    Büyük bıçak, cımbız, çok amaçlı kanca, delik açıcı, kablo sıyırıcı, konserve açacağı, küçük tornavida, şişe açacağı ve makasa kadar birçok farklı kullanım özelliğiyle hayat kurtarıcı olan Victorinox çakılar, birden fazla özelliği tek bir üründe bulunduruyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.