DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Superbrand 2020’ ödülü bir kez daha Baumit’in

    ‘Superbrand 2020’ ödülü bir kez daha Baumit’in

    Avrupa’nın Mantolama Devi Baumit, Superbrands Avusturya Marka Konseyi tarafından üst üste ikinci kez “Business Superbrand Austria” ödülüne değer bulundu.

    Bireylerin sağlıklı, enerji verimli ve güzel yapılarda yaşaması için yeni nesil ürünler geliştiren Avrupa’nın mantolama devi Baumit, geçen yıl olduğu gibi bu sene de Superbrands Avusturya Marka Konseyi tarafından ‘Superbrand 2020’ ödülüne layık görüldü. Bu ödül ile birlikte Baumit, Avusturya’nın en popüler ve en değerli markalarından biri olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

    Baumit, uluslararası Superbrands marka değerlendirmesinden tüketicilerin oylarıyla Business Superbrand Austria ödülünü kazandı. Tüketiciler nezdinde gerçekleştirilen anket kapsamında ilk önce Avusturyalı tüketicilere “en popüler” marka hangisi sorusu yöneltiliyor. Bu süreç sonunda sektör profesyonellerinden oluşan bir jüri, en yüksek kalite, yenilik ve başarıya sahip markaları temsil eden süper markaları seçiyor. Superbrands, 20 yıldır dünya çapında 88 ülkede en iyi markaları derecelendiren, en saygın otoriteleri arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.