DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Supra Radiance ile pürüzsüz ve eşit tona sahip bir cilt

    17.04.2018
    A+
    A-

     

    Güzelliğe adanan 40 yıllık tecrübe ile, Lierac Laboratuvarları kadınların altın çağı 40’lı yaşlarda, cildin ihtiyacı olan ışıltısını geri kazandırıyor! Lierac, zamanla vücutta oluşan toksin yaşlanmasının belirtilerini önlemek adına, çevresel faktörlerin yol açtığı olumsuz etkenleri, alternatif tıptan ilham alarak dengeleyen yepyeni bir seri sunuyor.

    Beslenme, çevresel faktöreler ve yoğun yaşam tarzı ile artan toksin üretiminin iki adımda yok olmasını sağlayan Supra Radiance, detox etkisi ile ciltte enerji üretimini dengeliyor, toksinlerin atılımını sağlıyor ve yeni toksin oluşumunu durduruyor. Supra Radiance serisi, antioksidan etkisi ile cildin temel proteini NRF 2’yi taklit ediyor ve cilt metabolizmasını hızlandırıyor. Hyalüronik asit konsantresi ile bir araya gelen aktif içerik cildinize yaşlanma karşıtı bakım sunarken zamanla azalan ışıltıyı geri kazandırıyor.

    Benzersiz içeriği ve teknolojisi sayesinde kırışıklık görünümünü pürüzsüzleştiren ve daha eşit, ışıltılı bir cilt tonu sunan Supra Radiance ile, güzelliğiniz kontrol altında!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.