DOLAR 32,3149
EURO 35,1092
ALTIN 2294,008
BIST 9049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sur Yapı, Antalya projesinin ilk bin konutunu satışa sundu

    Sur Yapı, Antalya projesinin ilk bin konutunu satışa sundu
    30.11.2017
    A+
    A-

    Sur Yapı, Antalya projesinin ilk bin konutunu 107 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarttı.

    Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesinde ön satış günleri başladı!

    Başta Antalya olmak üzere 69 farklı il ve 9 ülkeden 20 binin üzerinde ön talep gelen Sur Yapı Antalya Projesi’nde, 2019 yılında teslim edilecek ilk bin konut için ön satış günleri başladı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Yoğun talep karşısında satış sürecini erkene aldık. İlk bin konutu lansman öncesi ön satış günlerinde neredeyse yarı fiyatına satıyoruz. Önce gelenler doğal olarak, en çok kazanacak” dedi.

    Antalya’ya yeni bir Antalya inşa eden Sur Yapı Antalya Projesi’nde beklenen ön satış sürecine geçildi. İlk bin konut için 69 farklı il ve 9 farklı ülkeden 20 binin üzerinde ön talep geldi. Yoğun talep üzerine satış süreci öne çekildi. Projede, öncelikle 2019 yılında teslim edilecek ilk bin konutun ön satışına başlandı.

    İlk bin konut nerdeyse yarı fiyatına satılıyor

    Konutlar, lansmana özel indirimli fiyatlar ile satılıyor. Buna göre daire fiyatları şu şekilde belirlendi; 47 metrekare 1+1 daireler 107 bin TL,  78,5 metrekare 2+1 daireler 199  bin TL, 118,5 metrekare 3+1 daireler 295 bin TL ve 186,5 metrekare 4+1 daireler ise 460 bin TL’den başlayan peşin fiyatlarla satışa sunuldu.

    İki farklı ödeme imkanı sunuluyor

    Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Türkiye’nin dört bir yanından 20 binin üzerinde ön talep alınca yoğun talebi daha fazla bekletmek istemedik. Bu nedenle ön satış günleri düzenledik. Ön satış günlerinde tamamı peşin ödemelere yüzde 10 indirim uyguluyoruz. Ayrıca iki farklı ödeme imkanı sunuyoruz. Birincisinde yüzde 20 peşin alıyoruz. Yüzde 80’lik kısmı ise banka kredisi şeklinde ödeniyor. Bu ödeme imkanı kapsamında yüzde 5 iskonto uyguluyoruz. İkinci seçenekte ise yüzde 35 peşin alıyoruz, Eylül 2018 de %10 ara ödeme alıyor, kalan kısmı ise vade farksız 36 eşit takside bölüyoruz” dedi.

    Antalya’nın kira amortisman süresi en kısa olan bölgesi

    Antalya Kepez bölgesinin kira amortisman süresinin 14 yıl olduğunu belirten Elmas, “Bu süre, kira amortismanı kapsamında sadece Antalya için değil, tüm Türkiye’de yatırımın geri dönüşü anlamında en kısa sürelerden biri. Antalya’nın gelişimi Kepez bölgesine doğru gerçekleşiyor. Bu nedenle kent içinde gerek oturumcu gerekse yatırımcı kitlenin çok iyi kazançlar elde edeceği, projenin içerisinde yer alan tüm fonksiyonlarla hayatın içerisinde kalacağı, biraz daha serin, doğaya daha yakın olmak isteyenler için ideal bir konumdayız. Ayrıca ikinci üçüncü evini Antalya’dan almak isteyen gerek yurt içinden gerekse yurt dışından pek çok kişi Antalya projemizle ilgileniyor.  Gösterilen bu ilgi bizleri de son derece memnun ediyor” şeklinde konuştu.

    Proje 70 bin kişiyi ağırlayacak

    Proje tamamlandığında yaklaşık 70 bin kişinin yaşayacağını belirten Elmas şu bilgileri verdi;  “Öncelikle hak sahiplerinin evlerini teslim edeceğiz. Toplamda ise 19 bin konutu 8 yıllık bir süreçte tamamlamayı hedefliyoruz. Her yıl için 5 bin kişinin istihdam edileceği projenin yatırım değeri 8 milyar TL’yi buluyor. Bir yandan istihdama diğer yandan da ekonomiye katkı sağlayacak proje, bu kadar büyük bir alanda gerçekleşen Türkiye’nin en büyük ve örnek kentsel dönüşümü olacak. Bunun yanı sıra uygulanan çevreci dönüşüm modeliyle de Türkiye’ye örnek oluyoruz” dedi.

    Antalya’nın en büyük şehir parkı

    Kurulacak olan yeni şehirde yaklaşık 249 bin metrekare yeşil alan olacak. Yeni şehrin ortasına inşa edilecek dev şehir parkı ise yaklaşık 157 bin metrekare büyüklüğünde olacak.  157 bin metrekarelik parkın içerisinde yeşil alanlar, göletler, sera alanları, çocuk oyun alanları, aktivite alanları, dinlenme alanları, gezi ve koşu parkurlarından oluşuyor. Ayrıca dev şehir parkının içerisinde piknik alanı, müze, sera alanı, semt pazarı, pergola altı dinlenme alanları, iskele alanları, etkinlik çadırı, göletler, yeşil alanlar, süs havuzları, geniş meydanlar, amfi alanları, köy meydanı, gölet kafeleri ve çim sahaları yer alıyor. Bu park Antalya’nın en büyük şehir parkı olacak.

    Daire tipi ,fiyatlar ve indirim oranı

    Daire Tipi Min. M²% 10 İndirimli Peşin Fiyatı
    1+147 m2107.100 ₺
    2+178,5 m2199.800 ₺
    3+1118,5 m2295.200 ₺
    4+1186,5 m2460.800 ₺

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.