DOLAR 32,5222
EURO 34,8549
ALTIN 2489,326
BIST 9535,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sur Yapı Marka AVM’den ata sporuna destek

    Sur Yapı Marka AVM’den ata sporuna destek
    12.06.2021
    A+
    A-

    Sur Yapı Marka AVM, 12 – 13 Haziran tarihlerinde Tabiat Binicilik Merkezi tesislerinde gerçekleşecek Tabiat Endurance Yarışları müsabakasında ata sporu olan biniciliği desteklemeye hazırlanıyor. Sabah saatlerinde başlayacak etkinlik, ülke genelinde çok sayıda sporseveri bir araya getirecek. Sur Yapı Marka AVM’nin 40 kilometre koşusuna kupa sponsoru olduğu müsabaka, Türkiye Binicilik Federasyonu koordinasyonunda ve doğayla iç içe farklı parkur uzunluklarına sahip çeşitli kategorilerde gerçekleşecek. 

    Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, 22 bin metrekare alan üzerine konuşlanan Tabiat Binicilik Merkezi’nde gerçekleşecek Tabiat Endurance Yarışları müsabakasının 40 kilometre koşusuna kupa sponsoru olacak. İş, sanat ve cemiyet hayatından önemli isimlerin katıldığı ve 12 – 13 Haziran’da sabah saatlerinde başlayacak müsabakalar, Türkiye’nin en iyi binicilerini ve atlarını buluşturarak binicilik dünyasının tutkulu isimlerini bir araya getirecek.

    Her yaşa uygun binicilik eğitimleri, geleneksel okçuluk faaliyetleri, atlı orman gezileri, göl ve bisiklet turları gibi etkinliklere de ev sahipliği yapan tesis, ülke genelinde çok sayıda sporseveri bir araya getirecek. Ata sporunu teşvik eden Sur Yapı Marka AVM, Uludağ’ın eteklerinde göl ve orman manzarasında gerçekleşecek müsabakanın zafer kupasına adını yazdıracak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.