DOLAR 32,5899
EURO 34,7403
ALTIN 2501,537
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sur Yapı Metrogarden AVM’de Kaptan Pengu ve Ege ile Gaga coşkusu

    Sur Yapı Metrogarden AVM’de Kaptan Pengu ve Ege ile Gaga coşkusu
    23.11.2022
    A+
    A-

    Sur Yapı Metrogarden’ın minik ziyaretçileri, ara tatilin son günlerinde Ege ile Gaga ve Kaptan Pengu müzikli oyunlarıyla hem eğlendiler hem de öğrendiler. 1000’den fazla çocuk, televizyonda severek izledikleri kahramanlarla bu kez sahnede buluştu.

     

     

    Sur Yapı Metrogarden AVM’nin birbirinden renkli etkinlikleriyle unutulmaz bir hafta geçiren minikler, ara tatili eğlenceli ve öğretici müzikli oyunlarla noktaladılar. Sur Yapı Metrogarden AVM, 19 Kasım’da Kaptan Pengu ve Arkadaşları, 20 Kasım’da Ege ile Gaga müzikli oyununda 1000’den fazla çocuğu ağırladı.

     

    Çocukların gönlünü fethetti

    TRT Çocuk’un sevilen çizgi filmi Ege ile Gaga’nın müzikli gösterisinde çocuklar, televizyonda severek izledikleri kahramanlarla bu kez sahnede buluştular. TRT Çocuk ve Okyanus Koleji iş birliğiyle hazırlanan gösteri kıpır kıpır müzikleri ve danslarıyla çocukların gönlünü fethetti.

     

    Su tasarrufu ve çevre bilincinin önemini anlattı

    Yine TRT Çocuk ve Okyanus Koleji iş birliğiyle sahnelenen Kaptan Pengu ve Arkadaşları da Sur Yapı Metrogarden AVM’nin minik ziyaretçileri tarafından ilgiyle izlendi. Çevreye son derece duyarlı olan hayvan dostlarımız Kaptan Pengu, Mandalina, Misket ve Pelik, çocuklara su tasarrufu ile çevre temizliğinin önemini, gösteriye özel hazırlanan şarkılarla anlattı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.