DOLAR 32,4436
EURO 34,7553
ALTIN 2442,556
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Susona Bodrum’da tatil keyfi sonbaharın ısıtan sarı yazında da devam ediyor

    Susona Bodrum’da tatil keyfi sonbaharın ısıtan sarı yazında da devam ediyor
    23.09.2021
    A+
    A-

    Ege kıyılarının doğal güzelliğini eşsiz bir tatil anlayışı ile buluşturan Susona Bodrum, Sarı Yaz’ın yaşandığı bu günlerde kalabalıktan uzakta, keyif dolu bir Bodrum deneyim sunmaya devam ediyor.

     

    Susona Bodrum, bu özel mevsimin tüm güzelliklerini, Ege’nin sonbahar sakinliği eşliğinde, muhteşem bir gastronomi deneyimi ile yaşatıyor. Lokal ve mevsiminde ürünlerle hazırlanan gurme lezzetleri, doğayla iç içe, geniş sosyal mesafe alanları, özel havuzlu bağımsız villaları, özel iskeleleri ve kişiye özel hizmet ilkeleriyle Susona Bodrum, Sarı Yaz’a keyif katıyor.

     

    Sarı Yaz’ın Keyfini Çıkarmak İsteyenlere Özel…

    Susona Bodrum, Sarı Yaz’ın ısıttığı sonbahar günlerinde de Ege’nin keyfini çıkarmak için özel konaklama seçenekleri sunuyor. Kendine ve sevdiklerine özel bir hafta sonu tatili planlamak isteyenler için hazırlanan Suite Exclusive içeriğinde, özel ısıtmalı havuzlu süitlerde keyifli bir tatil vaat ediyor. Susona Bodrum’un ödüllü spası Spa Soul’un dinlendirici ve arındırıcı masajlarının da olduğu bu seçenek cazip başlangıç fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

     

    DeliciouStay ise Ege’nin muhteşem doğası eşliğinde gastronomik bir deneyim yaşamak isteyenler için özel bir seçenek. Susona Bodrum, DeliciouStay ile özel restoranlarında yarımadanın en seçkin lezzetlerini deneyimleme imkânı sunuyor. Üç farklı lezzetten oluşan akşam veya öğle yemeği ve lokal malzemelerle titizlikle hazırlanan nefis Susona Bodrum kahvaltısı ile gurme bir deneyim sunan bu seçenek, özel fiyatlarla lezzet tutkunlarını Susona Bodrum’a davet ediyor.

     

    Ayrıca lokal deneyimlere önem veren Susona Bodrum, isteyen müdavimlerine bölgenin üzüm bağlarını keşfedebilecekleri bir bağ turu da sunuyor.

     

    Susona Bodrum’da özel lezzetlerin ve ritüellerin izinde…

    Susona Bodrum’un yerel ve mevsiminde ürünlerle hazırlanan menüleriyle ve yetenekli mutfak ekibiyle dikkat çeken 3 restoranı müdavimlerini bekliyor. Susona Bodrum’un üstün hizmetiyle farklılaşan, ünlü restoranları Frankie Beach Club, Malva ve Ezi, sonbaharın en özel lezzetleriyle buluşturuyor. Sonbahara yenilenerek girmek isteyenler için de Spa Soul’da Bodrum otları ile masaj ve hamam ritüellerine kadar yöreye özgü lokal deneyimler sunuluyor.

     

    Mimari ve tasarımında deniz dalgalarından ilham alan Susona Bodrum’da farklı boyutlarda deniz manzaralı 76 oda, süit ve özel havuzlu, bahçeli 4 – 7 odalı villalar bulunuyor. Yerden tavana uzanan yüksek cam mimarisi villalarda da doğanın içinde olma hissini yaşatıyor ve geniş banyolarda bile Ege denizi manzarasını izlemek mümkün oluyor.

     

    Diğer Hilton otellerinde olduğu gibi Susona Bodrum’da da hijyene ekstra önem veriliyor; Lysol ve Dettol’un üreticisi RB ve Mayo Clinic iş birliği ile geliştirilen temiz ve daha güvenli bir konaklama yaşatan Hilton CleanStay sistemi uygulanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.