DOLAR 32,5715
EURO 34,9514
ALTIN 2426,103
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Susona Bodrum’dan sıra dışı bir gastronomi deneyimi: “Gastro Getaway”

    Susona Bodrum’dan sıra dışı bir gastronomi deneyimi: “Gastro Getaway”
    17.06.2021
    A+
    A-

    Susona Bodrum, Haziran ayı boyunca en az iki gece yapılacak tüm konaklamalarda geçerli “Gastro Getaway” programı ile yüksek kalite gastronomi deneyimini lüks tatil anlayışı ile birleştiriyor…

    Zengin gurme içeriği ile lezzet tutkunlarını benzersiz bir deneyime ortak eden “Gastro Getaway”in zengin içeriği; Susona Bodrum’un imza kahvaltısı ile başlıyor. Frankie Beach Club’da bir öğle yemeği ve Malva’da ise bir akşam yemeğinin de bulunduğu bu eşsiz gurme kaçış programı, Susona Bodrum’un ayrıcalıkları ile dolu bir tatil deneyimi yaşamak isteyenleri cezbediyor.

    Frankie Beach Club’ın taze, özgün ve paylaşımlık büyük tabaklardan oluşan menüsü; “Power Lunch” konsepti ile farklılaşıyor. “Power Lunch” konseptinde; ağır ateşte pişen, ortaya paylaşımlık büyük etler, balıklar ve nefis lezzetler uzun soluklu öğle yemeklerini unutulmaz kılıyor.

    Mikro lokal ve gurme bir mutfağa sahip Malva’da ise “Gastro Getaway” dahilinde unutulmaz gastronomik bir deneyim sunuluyor.

    Susona Bodrum, aynı zamanda, bu konaklama paketini tercih eden misafirlerine, kendi seçtikleri bir akşam Malva’da gün batımı eşliğinde özel bir şarap tadım imkanı da veriyor. Misafirlerin konaklamaları boyunca odalarına özel gurme hediyeler ise “Gastro Getaway”i daha da taçlandırıyor.

    Susona Bodrum, Haziran’ın ilk hafta sonunda “Gastro Getaway” programından yararlanmak isteyen gastronomi tutkunu misafirleri için sürpriz indirim fırsatları ve ayrıcalıklar sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.