DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Swarovski, Anne sevgisiyle açığa çıkan enerjiyi kutluyor

    Swarovski, Anne sevgisiyle açığa çıkan enerjiyi kutluyor
    02.04.2020
    A+
    A-

    Annelik sihirli bir deneyimdir. Anne sevgisiyle açığa çıkan enerji oldukça özeldir ve eşi benzeri yoktur, bu enerjinin sınırsız olasılıklarla dolu bir dünyaya ilham verme gücü vardır. Swarovski; bu Anneler Günü’nde yalnızca özel günün kendisiyle sınırlı kalmadan tüm yıl boyunca dünyanın dört bir yanındaki anneleri özel hissettirmek için tasarlanmış, parıltı ve sihirle dolup taşan bir Anneler Günü Koleksiyonuyla hayatımızda bize yol gösteren muhteşem kadınları kutluyor.

    KOLEKSİYONDA ÖNE ÇIKANLAR

    Swarovski; tamamı sevgi ve Doğa Ana’yla doğrudan bağdaştırılan ve özellikle çiçek, yonca ve kalp motiflerine odaklanan çok sevilen bitki örtüsü ve hayvan yaşamı motiflerine kendi benzersiz ışıltısını katıyor. Doğanın güzelliği ve enerjisinden ilham alan papatya çiçeği motifi, Koleksiyonun öne çıkan motifi oluyor ve taç yaprakların hareketiyle oynanarak modern ve yeni bir yorum katılarak hayat buluyor. Koleksiyona cazibeli bir dokunuş katan yusufçuk ve arı tasarımlarıyla doğa teması kutlanmaya devam ediyor. Işıltılı Swarovski süslemesi bu sembollere hayat verirken zarif renk dokunuşlarına sahip seçkin palet ise Koleksiyonun modaya uyduğundan ve en sade kıyafetlere bile ışıltı kattığından emin oluyor.

    ETERNAL FLOWER

    Tüm yıl boyunca kalbinin çiçek açmasını sağlayacak papatyanın güzelliğini keşfedin. Swarovski, üst üste takılmak için mükemmel bir seçim olan seçkin ve ışıltılı silüetler ile bu motife moda bir yaklaşımla yeni bir yorum katıyor. Papatya çocuk doğurmayı, anne sevgisini ve yeni başlangıçları simgelediği için annelikle güçlü bir bağı bulunmaktadır ve yeni anneleri kutlamak için mükemmel bir hediyedir. Hareketle oynayan Eternal Flower kolye, kolye ucunun farklı kısımlarının yön değiştirip ışıldamasına olanak sağlayan dans eden taş tekniğine yer verirken, Eternal Flower yüzük ise benzersiz bir hareket mekanizmasıyla hareket ediyor.

    Tarz ipucu: Parlak ve canlı bir tarz için papatya kolyeyi, Koleksiyondaki zarif düğme küpelerle birlikte kullanın.

    SWAROVSKI REMIX COLLECTION

    Çok yönlü Swarovski Remix Collection, Anneler Günü hediyesini kişiselleştirmenin özel bir yolu. Koleksiyonun yusufçuk ve papatya tasarımlarına charmlar ekleyerek benzeriz bir tarz oluşturun. Yenilikçi kapama sistemi sayesinde her bir parça zahmetsizce yeni bir takıya dönüştürülebilir.

    Tarz ipucu: Ön plana çıkan kişiselleştirilmiş bir görünüm için Swarovski Remix strands’leri farklı charmlarla üst üste takın.

    SWAROVSKI SPARKLING DANCE CLOVER

    Swarovski oldukça sevilen Sparkling Dance Ailesine yeni şanslı dört yapraklı yonca şeklini katıyor. Seçkin bir tasarıma sahip kolyeler ve küpeler, kiraz çiçeğinden ilham alan renklerde ve her hareketle dans ediyormuş gibi görünen göz kamaştırıcı Swarovski kristallerine yer veriyor. Bu göz alıcı seri, bu özel günü kutlamak için mükemmel hediyeler sunuyor.

    Tarz ipucu: Işıltılı bir gece görünümü için Sparkling Dance Clover kolyeyi Koleksiyondaki klasiklerle tamamlayın.

    LATISHA

    İlk kez 2018’de lansmanı yapılan Latisha Koleksiyonu, zamansız monokrom tasarımı sayesinde günlük tarzınızın vazgeçilmez tarzı olmaya devam ediyor. Markanın özel Pointiage® tekniği kullanılarak yerleştirilen Swarovski kristal süslemelerle tamamlanan dört yeni silüet, Anneler Günü’ne özel olarak tanıtıldı.

    Tarz ipucu: Kolyenin havalı ve klasik silüeti, görkemli bir görünüm için uzun damla küpelerle birlikte kullanılmayı gerektiriyor.

    BOTANICAL JEWELS

    Botanical Jewels serisi, Akademi Ödüllü aktris, aktivist ve insan hakları savunucusu Penélope Cruz ile birlikte tasarlanan yeni Atelier Swarovski ailesinin vücut bulmuş halidir. Her bir silüet, açan çiçeklerin ruhuyla ışıldayarak nesli tükenme tehlikesinde olan bitki örtüsünün benzersiz güzelliğini vurguluyor. Yardım faaliyetlerine katkıda bulunan bu Koleksiyon, The Nature Conservancy aracılığıyla dünyanın dört bir yanındaki biyoçeşitliliğin korunmasını desteklemesinin yanı sıra Penélope Cruz’un gezegenimizi koruma sözünü de onurlandırıyor.

    Tarz ipucu: Işıldamanızı sağlamakla kalmayacak aynı zamanda dünya bitki örtüsünün dört bir yanınızda ışıldamaya devam etmesine yardımcı olacak

    KAMPANYA

    Anneler Günü Kampanyası, Anneler Günü’nü tamamen büyüleyici kılmak için tüm sevgisini ve ilgisini annesine adayan bir çocuğun hikayesini anlatarak anne ile çocuğunun arasındaki özel ve sonsuz bağı kutluyor. Bu kampanya markanın, sevgi ve enerjinin açığa çıkmasından başlayarak dünya üzerindeki etkisine uzanan hikayeler anlattığı Swarovski İlkbahar/Yaz 2020 yolculuğunun sonraki bölümüdür.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.