DOLAR 32,5162
EURO 34,8247
ALTIN 2425,772
BIST 9695,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Swarovski iletişim ajansını seçti: L’Appart PR Istanbul

    Swarovski iletişim ajansını seçti: L’Appart PR Istanbul
    05.11.2018
    A+
    A-

    1895 yılından beri kristal kesimindeki ustalığı takı ve aksesuarlara yansıtan dünyanın en önde gelen markalarından Swarovski, iletişim çalışmalarında çözüm ortağı olarak L’Appart PR Istanbul ile ilerleme kararı aldı.

    Daniel Swarovski’nin yenilikçilik konusundaki sonsuz tutkusunu ve tasarım mirasını bugüne taşıyan Swarovski ailesi, dünyanın dört bir yanında kadınların günlük tarzlarına olağanüstülük katma geleneğini bugün de sürdürüyor. Türkiye’de 52 farklı noktada tüketiciyle buluşan Swarovski, bilinçli modern tasarıma odaklanarak kendi sektöründe çeşitli sorumlulukları da üstlenmenin yanı sıra, sürdürülebilirlik konusunda da önemli adımlar atmaya devam ediyor.

    Swarovski’nin yeni iletişim ajansı L’Appart PR Istanbul ise butik bir anlayışla, hem Mehtap Elaidi, İpek Kıramer, Exquise, Knitss, NetWork ve Nocturne gibi Türk marka ve tasarımcıların, hem de Christian Louboutin, Chanel, COS, Bvlgari, Mandarin Oriental Bodrum, Levi’s, Miu Miu, Eres, Fjällräven, Mercedes-Benz, Nars ve Nuxe gibi moda, lüks ve kozmetik alanında dünyanın önde gelen markalarının iletişim faaliyetlerini yürütüyor. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un yanı sıra, geçtiğimiz senelerde Contemporary Istanbul 2017 ve 25. Koza Genç Moda Tasasımcıları Yarışması’nın da iletişimini yürüten L’Appart PR Istanbul 2018’de 10. yılını kutlamanın da mutluluğunu yaşıyor.

    Swarovski bu halkanın en yeni zinciri olarak, L’Appart PR Istanbul ekibiyle birlikte yeni sezonda yaratıcı işbirliklerinin daha da artacağını düşünüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.