DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Swatch’tan yeni yıla özel

    31.01.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı’nda standı bulunan Swatch’ı seçenler, Swatch X You serisinin yeni yıl özel versiyonunu alabilirler. Bu özel kutuda sevdiklerinizin kendi saatini tasarlaması için tüm gerekli ögeler bulunuyor. İster farklı saat kombinasyonlarını bir arada sunan bu özel kutuyu satın alabilir, ister sevdikleriniz için kendi tasarlayacağınız saati mağazada oluşturun.

    Kendi Swatch’unuzu yaratmak için öncelikle Gent ya da New Gent olarak iki farklı boyutta bulunan kasalardan birini seçiyorsunuz. Ardından üst kayışı ve alt kayışı seçiyorsunuz. Bu kayışlar rengarenk çizgiliden, keskin mint yeşiline kadar herkesin zevkine uyabilecek renklerde mevcut. Son olarak tasarımını seçeceğiniz bir saat çerçevesiyle tamamlıyorsunuz. Eğer saatinzi biraz daha kişiselleştirmek isterseniz taç veya doğum günü pastası, kanatlı kalp ve alyans görseli bulunan ekstra köprüler ekleyebilirsiniz. Bu eklentilerle birlikte, Swatch X Me mükemmel bir kişiselleştirilmiş hediye haline geliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.