DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sylvana İstanbul, yeni ödeme yöntemiyle lüks villa sahibi yapıyor

    Sylvana İstanbul, yeni ödeme yöntemiyle lüks villa sahibi yapıyor
    11.10.2023
    A+
    A-

    Reportage Türkiye, bahçeli sıra villalardan oluşan “Sylvana İstanbul” projesiyle villa sahibi olmak isteyenlere çok cazip bir fırsat sunuyor.

    Reportage Türkiye, bahçeli sıra villalardan oluşan Sylvana İstanbul” projesiyle villa sahibi olmak isteyenlere çok cazip bir fırsat sunuyor.

    Kampanya ile Reportage Türkiye, peşin ödemelerde geçerli %40 indirimin yanı sıra, farklı bir ödeme yöntemi olarak %15’lik düşük bir peşinat alıp 3 ara ödeme ve 24 ay boyunca eşit %0,5 taksitlerle az katlı, bahçeli, güvenlikli ve birçok imkânı bir arada bulunduran bir sitede yaşamak isteyenleri hayallerine kavuşturuyor.

    Bahçeli sıra villa konseptiyle European Property Awards tarafından “Best Townhouse Community” kategorisinde ödüle uzanan Sylvana İstanbul projesi, İstanbul Bahçeşehir’de 44 bin metrekare alan üzerinde 232 adet 4+1 büyüklükte villalardan oluşmaktadır.

    İstanbul’un en gözde ve dinamik semtlerinden birinde sakinlerine güvenilir ve sürdürülebilir yaşam deneyimini “kendi oluşturduğu konseptlerle” sunan Sylvana İstanbul, alışveriş merkezleri, restoranlar ve kültürel simge yapılar gibi şehrin en gözde cazibe merkezlerinin çoğuna yakın olarak konumlanmaktadır.

    Reportage Türkiye, Sylvana İstanbul projesi hakkında detaylı bilgi almak isteyenleri satış ofisinde ağırlarken aynı zamanda boğazın her iki yakasındaki yeni projelerini de kısa zaman içerisinde duyuracak.

    Günümüzde Belarus, Birleşik Arap Emirlikleri, Fas, Mısır, Rusya Federasyonu, Suudi Arabistan, Türkiye ve Uganda olmak üzere 8 farklı ülkede faaliyet gösteren Reportage Properties’in toplam 28 inşaat projesi bulunmaktadır.

    Proje hakkında detaylı bilgi almak için www.reportage.com.tr adresini ziyaret edebilir veya 444 4 515 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.