DOLAR 32,5392
EURO 34,8701
ALTIN 2423,555
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    T.G.I Happiness‘ın seçkin dünya lezzetleri Farilya Asia‘da

    T.G.I Happiness‘ın seçkin dünya lezzetleri Farilya Asia‘da
    06.06.2018
    A+
    A-

    Dünya mutfağından seçkin lezzetler sunan T.G.I Happiness, Pendik‘te rezidans konforu yaşatan konut projesi olarak bölgede fark yaratan Farilya Asia‘da açılıyor.

    Pendik‘in en çok değerlenen lokasyonu Kaynarca bölgesinde Ufuk İstanbul Mesken tarafından inşa edilen Farilya Asia, ayrıcalıklı imkanlarıyla bölgede tercih edilen konut projelerinin başında geliyor. Projede daire sahiplerinin günlük ihtiyaçlarına yönelik alışveriş yapabilecekleri 32 mağaza arasında yer alan T.G.I Happiness, Farilya Asia sakinlerini seçkin dünya lezzetleriyle buluşturacak.

    Farilya Asia Satış ve Pazarlama Direktörü Arman Özver, bölgede yaşam kalitesini artıran, her bakımdan özel bir projeyi hayata geçirdiklerini ve Farilya Asia‘yı gerçek anlamda çağdaş bir kentsel yaşam projesi olarak tasarladıklarını ifade etti. Özver, projenin global marketlerden dünya mutfağından lezzetler sunan restaurantlara kadar seçkin markalar tarafından tercih edildiğini belirterek, bu markalar arasında T.G.I Happiness‘in de yer aldığını kaydetti.

    Semt hayatını yaşatan özel proje

    Farilya Asia konut sahiplerinin her türlü ihtiyacına yönelik kurgulanan bir semt projesi olarak hayatı kolaylaştırıyor. Projenin 4.500 metrekarelik avlu meydanında T.G.I Happiness‘nin yanı sıra kafe ve restoranlar, yapı malzemeleri, yiyecek markaları, ev tekstili, mutfak eşyası, parfümeri, kişisel bakım, optik, eczane, kuru temizleme, banka şubesi gibi mağazalar da yer alacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.