DOLAR 32,4407
EURO 34,738
ALTIN 2445,801
BIST 9914,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tablo güzelliğindeki yeni ürünler Haliç Plaka Galerisi’nde

    Tablo güzelliğindeki yeni ürünler Haliç Plaka Galerisi’nde

    Temmer’in Haliç Plaka Galerisi, ilham arayan profesyonellere destek oluyor.

    Temmer’in Haliç Plaka Galerisi’nde bugünlerde stoklara dahil edilen  yeni ürünlerin heyecanı yaşanıyor.  Adeta bir ressamın elinden çıkmışçasına tablo güzelliğinde koleksiyonu renklendiren yeni ürünler,  izleyenlere dekorasyonda doğaltaş tercih edildiğinde yapıların nasıl bir kaliteye ulaşacağının canlı kanıtlarını sunuyor.

     Afrodit, Aegean White, Hollywood Red, Rainbow …  İlk etapta kulağa sinema filmi ya da tatlı ismi gibi gelen bu ürünler, aslında Temmer Mermer’in yapılarda estetik, dayanıklılık, kalite ve doğallık sağlamak üzere ekonomiye kazandırdığı yüzlerce mermer çeşidinden yalnızca birkaçı…

    Afyon’da 1998 yılında kurulduğu günden bu yana üretim ve yatırımlarıyla doğaltaş sektörünün önde gelen isimlerinden biri haline gelen Temmer, yıllar içinde fabrika sayısını 2, ocak sayısını 6, showroomlarını da 2’ye çıkarmayı başardı.

    “En iyi yatırım kalitedir” düşüncesiyle hareket eden Temmer, her zevke hitap eden geniş ürün yelpazesini yeni ürünlerle daha da zenginleştirirken, bir yandan da hangi ürünün nasıl kullanılabileceğine ilişkin görsel ipuçları sunan, Afyon ve İstanbul Haliç’teki iki plaka galerisiyle müşterilerin daha efektif seçimler yapabilmesini sağlamaktadır.

    İstanbul Haliç’te 2015 yılından bu yana 600 metrekarelik alanda hizmet veren Haliç Plaka Galerisi, sergilediği 150’ye yakın doğaltaş ürünüyle başta mimarlar olmak üzere yapılara yeni bir vizyon katmak isteyen profesyonellerin yoğun ilgisini çekmektedir.

    Temmer’in Haliç Plaka Galerisi’nde bugünlerde stoklara dahil edilen  yeni ürünlerin heyecanı yaşanıyor.  Adeta bir ressamın elinden çıkmışçasına tablo güzelliğinde koleksiyonu renklendiren yeni ürünler,  izleyenlere dekorasyonda doğaltaş tercih edildiğinde yapıların nasıl bir kaliteye ulaşacağının canlı kanıtlarını sunuyor.

    Konuyla ilgili bilgi veren Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya, Temmer’in sektöre getirdiği en büyük farklılıkların başında, hammadde ve ürün sürekliliğini garanti etmesinin geldiğini söyledi.

    Temmer’in tüm iş süreçlerini, geleceği bugünden tasarlayarak yürüttüğünü anlatan Rüstem Çetinkaya “Kaliteden ödün vermeden gerçekleştirdiğimiz üretim, yüksek stok kapasitesi, kısa sürede teslim anlayışına dayalı pazarlama stratejisi ve doğru fiyat politikası ile her zaman müşterilerimizin yanında yer aldık” dedi.

    Bir yandan sürekliliği garanti ederken, bir yandan da kullanıcıların dekorasyondaki hayal gücünü en üst noktalara taşıyacak yüzlerce ürün çeşidine, ürün yelpazesinde yer verdiklerini anlatan Rüstem Çetinkaya, “Temmer olarak yapılarına estetik, farklı, sağlıklı, dayanıklı, doğal bir dokunuşta bulunmak isteyenlere zengin bir dünya sunuyoruz. Doğanın sunduğu tüm renkleri, tonları, desenleri bulabileceğiniz ürünlerimizden ilham almak, projelerini hayata geçirmek isteyen, yeni nesil çözümler arayan tüm profesyonelleri İstanbul Haliç Plaka Galerisi’ne bekliyoruz” diye konuştu.

    Türkiye’nin en büyük mermer ocaklarından birine sahip olan ve modern teknolojisiyle mermere hayat veren Temmer, 1998 yılında Afyon’da kuruldu. 1998’de Bilecik’te kurduğu bej mermer ocağı yatırımını Türkiye’nin en büyük ocaklarından biri haline getiren Temmer’in halen Türkiye’de Afyon, Eskişehir, Muğla gibi Türkiye’nin önemli mermer rezerv alanlarında ocakları bulunmaktadır.

    Afyon’da toplam 107.000 m2 alan üzerinde, 42.000 m2 kapalı alana sahip, dünyanın en büyük 3. entegre tesisiyle üretimini sürdürmekte olan Temmer, mermeri blok, levha ve ebatlı olarak üretmektedir. Temmer,  Kuzey Amerika, Avrupa, Uzakdoğu, Orta Asya gibi dünyanın birçok farklı bölgesinde yaklaşık 40 ülkeye de ihracat gerçekleştirmektedir.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.