DOLAR 32,2923
EURO 34,7281
ALTIN 2388,946
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tadım deneyimini mükemmelleştiren şıklık

    Tadım deneyimini mükemmelleştiren şıklık
    09.12.2020
    A+
    A-

    Her sunumu bir sanat eserine dönüştüren şeflere özel koleksiyonlar tasarlayan Bonna, yeni serisiyle kokteyl menülerinin tadım deneyimini mükemmelleştiriyor. Çağdaş sunum tarzlarına kolaylıkla uyum sağlayan yeni seri Mood, tüm beklentilere cevap vererek şeflerin eşlikçisi oluyor.  

    Yenilikçi ve özgün tasarımlarıyla şeflere ilham veren Bonna, yepyeni koleksiyonu Mood ile kokteyl sunumu için profesyonellerin tercihi olmaya devam ediyor. Koleksiyon, rafine sunumlar için şeflere şık bir tercih sunuyor.

    Dikkat çekici kokteyl lezzetlerini sunmaya aday

    Ahşabın natural dokusunu porselenin karakteristik ruhuyla bir araya getiren Mood serisi, yalın tasarım anlayışıyla minimalist akımına göndermede bulunuyor. Beyazın sadeliğini güçlü bir kimliğe dönüştüren tasarım, farklı gastronomik ihtiyaçlara şık ve fonksiyonel bir çözüm sunuyor. Üst düzey kaliteyi ulaşılabilir bir şekilde sunan seri, üstün ışık geçirgenliği, kenar çıtlama mukavemeti ve çizilmeye karşı dirençli malzemesiyle uzun yıllar en şık sofralara eşlik ediyor.

    ‘Sunumda özgürlük’ anlayışını temel alan Mood, seride yer alan diğer parçalarla değişik kombinler yapma imkanı tanıyor. Şeflerin dikkat çekici kokteyl lezzetlerini sunabileceği bu tasarım, adından da anlaşılacağı gibi her ana uyum sağlıyor. Farklı ebat ve formda birbirini tamamlayan parçalarıyla anlık değişen ihtiyaçlara çözüm getiren Mood serisi, keyifli anlara eşlik ederken işlevselliğiyle de şaşırtmayı başarıyor. Mix&Match konseptinde kullanılabilen birbirini tamamlayan ürünlerden oluşan seri, profesyonel şeflerin vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.