DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tahincioğlu’nun yeni projesi Nidapark Çankaya’nın “Park Lazım” reklam filmi yayında!

    Tahincioğlu’nun yeni projesi Nidapark Çankaya’nın “Park Lazım” reklam filmi yayında!
    09.10.2023
    A+
    A-

    Ankara’da yemyeşil ve yepyeni bir yaşamın başladığını estetik bir biçimde vurgulayan Nidapark Çankaya “Park Lazım” reklam filmi yayına girdi.
    Hayata geçirdiği ayrıcalıklı projelerin yanında, sanata ve spora verdiği destekle yaşama değer katan Tahincioğlu, Cumhuriyet’in 100. Yılında Ankara’daki ilk projesi Nidapark Çankaya’yı yeni reklam filmi “Park Lazım” ile tanıttı.

    Loremİstanbul imzası taşıyan reklam filmi farklı senaryo ve kurgusuyla sektörün alışılagelmiş kalıplarının dışına çıkıyor.

    Tahincioğlu Gayrimenkul yeni reklam filmiyle Nidapark Çankaya’nın Ankara Dikmen Vadisi içinde, doğanın tüm canlılığına komşu olduğuna vurgu yapıyor. Projenin parka komşu olması, çok farklı, hatta çok “parklı” diyebileceğimiz bir etki yaratıyor.

    Müzik tarzıyla da öne çıkan filmde, değerli pop sanatçısı Gökhan Türkmen’in “Aşk Lazım” adlı parçası kullanılıyor. “Park Lazım” olarak yeniden uyarlanan sözler, ‘caz’ versiyonuyla yeni bir ruh yakalıyor. Jingle’ı Türkiye’nin en güçlü caz sanatçılarından Murat Aziret seslendirirken; dünyaca ünlü piyanist, besteci, yapımcı ve miks mühendisi Genco Arı aranjman sürecini üstleniyor.

    Filmin görsel dünyası “Kolaj Art” video tekniği ile farklı kareleri bir araya getiriyor, doğanın yaşamla buluştuğu her anından bir sahne yaşatıyor. İnşaat sektörü reklam filmleri arasında yeni bir bakış açısı yaratan bu tarz, Ankara’da yemyeşil ve yepyeni bir yaşamın başladığını estetik biçimde vurguluyor.

    Künye

    Reklam Veren: Tahincioğlu Gayrimenkul

    Reklam Veren Pazarlama Lideri: İlyas Katırcı

    Reklam Veren Temsilcileri: Songül Döğüşgen, Bilal Öztürk, Tuğba Taştan, Eren Öztürk

    Reklam Ajansı: Loremİstanbul

    Ajans Başkanı: Hacer Karadeniz Akçay

    Yaratıcı Yönetmen: Cem Abbas, Murat Gedik

    Yaratıcı Ekip: Yağız Dizdar, Aydan Uluçay, Bedirhan Hopoğlu, Büşra Akyıldız, Okan Yılmaz, Barış İlkhan

    Yapım Şirketi: Aniverse Films

    Yönetmen: Ahmet İltas

    Müzik: Genco Arı, Murat Aziret

    Yapımcı: Uğur Egemen İrem, Merve Yasak

    Sanat Yönetmeni: Duygu Genç

    Post Prodüksiyon: Selahattin İltas, Barış İltas, Recep Akın

    Kullanılan Mecralar: TVC, Dijital, Radyo

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.