DOLAR 32,5966
EURO 34,7738
ALTIN 2496,609
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tamer Son: Yatırımın doğru adresi Kartal

    Tamer Son: Yatırımın doğru adresi Kartal
    23.05.2017
    A+
    A-

    Markalı konut projelerine ev sahipliği yapan Kartal, son yıllarda en çok değerlenen ve yatırımcısına yüksek prim avantajı sunan bölgelerin başında geliyor. Anadolu Yakası’nın Maslak’ı, Levent’i olma yolunda ilerleyerek yeni cazibe merkezi haline dönüşen Kartal; yatırım yapmak isteyenlere yüksek kazanç sağlıyor. İstanbul’un hızla büyüyen ilçesi Kartal’a dikkat çeken Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, Kartal’ın önümüzdeki birkaç yıl içinde çok daha hızlı bir ivme ile gelişme kat edeceğini ve değerleneceğini vurguladı.

    Konut sektörünün birçok yatırımına ev sahipliği yapan Kartal, her geçen gün büyümeye devam ediyor. Anadolu Yakası’nın Maslak’ı, Levent’i olma yolunda ilerleyerek yeni cazibe merkezi haline dönüşen Kartal; konumu, hızlı gelişimi ve yeniden yapılanmaya elverişli alanları itibariyle İstanbul’da değeri en fazla artan bölgelerin başında geliyor. Son dönemde konut fiyatlarının artış trendinde olduğu Kartal’ın önümüzdeki birkaç yıl içinde çok daha hızlı bir ivme ile gelişme kat edeceğine ve değerleneceğine dikkat çeken Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, prim potansiyeli yüksek bölgelerin ve projelerin yatırımcılarına büyük kâr sağlayacağının altını çizdi.

    Merkezi lokasyon ve ulaşım kolaylığı
    Kartal’ın deniz, hava ve karayolu açısından İstanbul’da ulaşımı en kolay bölgelerden biri olduğunu vurgulayan Tamer Son, sözlerini şöyle sürdürdü; ‘’Kentsel dönüşüm projelerinin hızlanması, Adliye Sarayı ve metronun gelişiyle birlikte gelişen Kartal, konut sektörüne yatırım yapmak isteyenler için oldukça çekici bir konuma geldi. Sabiha Gökçen Havalimanı, Osmangazi Köprüsü gibi önemli lokasyonlara yakınlığının yanı sıra deniz otobüsü, hızlı feribot, Marmaray, metro gibi ulaşım merkezlerinin tam merkezinde olması nedeniyle Anadolu Yakası’nın en prestijli ilçelerinin başında yer alan Kartal, 2016 yılında açılan Yakacık-Adnan Kahveci, Pendik ve Tavşantepe hatları ile yakın çevresine olan ulaşımın kolaylaşmasıyla daha da değerlendi.”

    Hızla kiralanan, satılan ve keyifle oturulan daireler
    İlçenin hızla gelişmesi ve sanayi imkânlarının artmasıyla beraber gelir düzeyi ve istihdam oranının da yükseldiğini belirten Son; ‘’Adalet Sarayı ile birlikte Kartal’daki beyaz yakalı çalışan nüfusu arttı. Ayrıca çok sayıda hastane nedeniyle sağlık sektörü çalışanlarının, okullar nedeniyle de öğretmenlerin ve çocuklu ailelerin tercih ettiği bir bölge haline dönüştü. Dolayısıyla, Kartal’dan yatırım amaçlı konut alanların daireleri çok hızlı bir şekilde kiraya verilebilir ya da istenildiğinde değerinde ve çok kısa sürede rahatlıkla satılabilir” diye konuştu. Kartal’ın Gebze bölgesinde çalışanlar için de cazip bir konumda olduğunu hatırlatan Son; alışveriş merkezleri ve sosyal olanaklar açısından zengin olması nedeniyle yatırımın yanı sıra oturum amaçlı konut arayanlar tarafından da ilgi gördüğünü vurguladı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.