DOLAR 32,3304
EURO 35,0605
ALTIN 2285,078
BIST 8981,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tarihi geleceğe taşıyan boya: Beeck

    Tarihi geleceğe taşıyan boya: Beeck
    01.08.2017
    A+
    A-

    Uzertaş boya ithalatının yanı sıra, profesyonel uygulama hizmeti sağlayarak da tarihi eserlerin geleceğe taşınmasına katkı sağlımayı hedefliyor. Özellikle tarihi eserlerde kullanılabilen Beeck boyaları, doğru uygulandığında minumum 25 yıla kadar kullanılabiliyor.
    Beton dahil bütün mineral yüzeylere uygulanabilen Beeck boyalar, 200’den fazla UV ışınlarına dayanıklı. Bunun yanı sıra, mantar ve yosun gelişimini engellemesiyle Beeck boyaları, rutubetsiz bir mimarinin temelini oluşturuyor. Yüksek buhar geçirgenliği ise yapının sürekli nefes almasını sağlıyor. Ayrıca su itici özelliğine sahip boya, 450 dereceye kadar da yanmıyor. Profesyonel Uzertaş ekipleri tarafından uygulanan Beeck boyadan maksimum verim alabilmek için, yüzeyin işlemden önce hazır hale getirilmesi ve kuru olması yeterli.

    1894’te üretimi başlanan Beeck boyaları, günümüzde de ekonomik, estetik ve ekolojik bakımdan son teknoloji olarak üretiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Koruma, Uygulama ve Denetim Müdürlüğü (KUDEB) tarafından verilen fiziksel analiz raporuna da sahip olan Beeck, tarihi eser konusunda yetki sahibi. Tarihi binaların yanı sıra, modern mimarilerde de kullanılan Beeck boya, halen Çamlıca Camii’nin de tedarikçisi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.