DOLAR 32,5553
EURO 34,9377
ALTIN 2444,793
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tasarımcıların imzaları ile değerlenen yatırımlar

    Tasarımcıların imzaları ile değerlenen yatırımlar
    24.02.2021
    A+
    A-

    BMS A.Ş 1984 yılından beri, BMS DESIGN CENTER çatısında ev & ofis mobilyası, kristal masa aksesuarları & aydınlatmaları, kurumsal ve evde çalışanlara yönelik ergonomik tasarımlar gibi birçok ürünün dünyadaki öncü dekorasyon markalarını Türkiye’de temsil ediyor.

    BMS A.Ş Poltrona Frau, Herman Miller, Naughtone ve Baccarat markalarından sonra İtalyan Cappellini markasının Türkiye’deki tek temsilcisi oldu.

    BMS DESIGN CENTER CEO’su Neslihan Işık, “Mobilya yatırımlarımızdaki tasarım ürünlerini sanat eseri veya özel işçilik mücevherlerde olduğu gibi müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Çünkü yıllar içinde üretici firmanın marka değeri ve tasarımcı imzaları ile tasarım mobilyalar değer kazanıyor. Yani sattığımız her tasarım koltuğunun veya masanın zaman geçtikçe değer kazanmaya devam ediyor. Tasarım ikonu olan bir koltuğa, kütüphane veya sehpanın doğal ithal malzemesine, el işçiliğine ve tasarımcısının imzasına yatırım yapıyorsunuz. Severek ömür boyu nesilden nesile kullanırken, o ürün değerlenmeye devam ediyor” diyor.

    Ünlü dekorasyon tasarımlarını Türk tüketicisiyle buluşturmayı hedeflemiş olan markanın, İstanbul’da Etiler Nispetiye caddesi, Seheryıldızı sokakta, beş katlı showroomunda Jasper Morrison, Ronan ve Erwan Bouroullec kardeşler, Tom Dixon, Marc Newson ,Piero Lissoni ve Marcel Wander gibi tasarımcıların Cappellini mobilya tasarımları yerini aldı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.