DOLAR 32,3309
EURO 35,0754
ALTIN 2298,438
BIST 9056,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tavuk Dünyası, Effie Türkiye’de restoran kategorisinin en büyük ödülünü kazandı

    Tavuk Dünyası, Effie Türkiye’de restoran kategorisinin en büyük ödülünü kazandı
    02.10.2020
    A+
    A-

    Tavuk Dünyası, ‘Sen benim yerimde olsan?’ kampanyası ilepazarlama ve iletişim sektörünün en prestijli ödüllerinden Effie Türkiye’de restoran kategorisinin en büyük ödülü olan Gümüş Effie’yi bir kez daha kazandı.

    Yeme-içme sektörüne getirdiği yenilikler ve sektörde kendine açtığı kulvar ile fark yaratan Tavuk Dünyası, gerçekleştirdiği marka ve iletişim çalışmalarıyla kazandığı itibarlı ödüllerle bu alandaki başarısını da ispatlıyor.

    Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği’nin, Effie Worldwide Inc. işbirliğiyle bu yıl 12. kez düzenlenen ve en etkili reklam ile pazarlama iletişimi kampanyalarının değerlendirildiği Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması’nda, bu yıl ödüller toplam 41 kategoride dağıtıldı.

    Tavuk Dünyası, 12. Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması’nda bu yıl da restoran kategorisinde verilen en büyük ödül olan Gümüş Effie’yi almaya hak kazandı.

    Kazandıkları ödülle ilgili kısa bir açıklama yapan Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu şunları söyledi: “Tavuk Dünyası olarak, sektörde fark yaratan konseptimiz ve kalite anlayışımızla sahip olduğumuz başarılı konumu, markamıza yaptığımız ciddi yatırımlarla da destekliyoruz. Geçtiğimiz yıllarda farklı birçok alanda kazandığımız ödüllerimize, yenilerini ekleyerek başarılarımızı kesintisiz hale getirmiş olmak bizler için çok önemli. Özellikle de çok büyük kitlelere ulaşmada stratejik bir rol oynayan pazarlama ve iletişim çalışmalarımızı her yıl yeni ödüllerle taçlandırmak ise çok daha anlamlı. ‘Sen benim yerimde olsan?’ kampanyamız ile yeni bir Effie’yi kazanmamızda emeği geçen ve markamızı bu ödüllere layık bulan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

    Tavuk Dünyası bundan önceki yıllarda gerçekleştirdiği pazarlama iletişim çalışmaları ve kampanyalarıyla, Effie Türkiye’ye ek olarak Mixx Awards ve Social Media Awards Turkey’de de farklı ödüllere layık bulunmuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.