DOLAR 32,4735
EURO 34,9396
ALTIN 2436,455
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tavuk Dünyası’nın Ordu’daki ikinci restoranı Novada AVM’de

    Tavuk Dünyası’nın Ordu’daki ikinci restoranı Novada AVM’de
    18.08.2020
    A+
    A-

    Tavuk Dünyası Ordulu konuklarını, Ünye’de hizmet veren restoranından sonra şimdi de Novada AVM’de kapılarını açan yepyeni şubesinde ağırlıyor.

    Özgün konseptiyle yeme-içme sektöründe fark yaratan ve konuklarına ayrıcalıklı bir deneyim sunan Tavuk Dünyası, Türkiye’nin farklı şehirlerindeki şubelerinin sayılarını, açtığı yepyeni restoranlarıyla artırmayı sürdürüyor.

    Tavuk Dünyası, Ordu Novada AVM’de hizmete başlayan yeni şubesiyle birlikte, kentteki ikinci şube yatırımını yapmış oldu.

    Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, yaşanan salgın dönemine rağmen, yatırımcılarından gelen talepleri değerlendirmeye devam ettiklerini ve bu yıl için belirledikleri yeni restoran yatırımları kapsamında açılışlarını uygun şartlarla yaptıklarını söyledi. Mumcu; “Güçlü finansal yapımız ve genişleyen yatırımcı portföyümüzle, bu yıl için belirlediğimiz yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Ordu’daki ilk şubemizi bundan 3 yıl kadar önce, Ünye’de şehrin en merkezi caddelerinden birinde açmış ve akılalmaz lezzetlerimizi Ordulu konuklarımızla da tanıştırmıştık.

    Aradan geçen zaman zarfında Ordulu lezzet severlerin bize artan ilgisiyle, bu güzel şehrimize ikinci şube yatırımımızı yapmaya karar verdik. Böylece Ünye Uniport AVM’deki restoranımızdan sonra yeni yatırımımızı Novada AVM’de yaptık. Tavuk Dünyası’ndan yakın ilgisini hiç eksiltmeyen çok değerli misafirlerimize ve hedeflerimize giden yolda bize eşlik eden tüm yatırımcılarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”dedi.

    Tavuk Dünyası, Ordu’daki ikinci şube yatırımı olan Novada AVM’deki bu şubesiyle birlikte Türkiye’deki AVM restoranlarının 158’e, toplam şube sayısını ise 215’e çıkarmış oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.