DOLAR 32,4838
EURO 34,6771
ALTIN 2406,291
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo en lezzetli kahveleriyle, Istanbul Coffee Festival’de ilgi odağı oldu

    Tchibo en lezzetli kahveleriyle, Istanbul Coffee Festival’de ilgi odağı oldu
    25.09.2018
    A+
    A-

    Kahve uzmanı Tchibo, bu yıl beşincisi düzenlenen Istanbul Coffee Festival’de ilgi odağı oldu. 20-21-22-23 Eylül’de İstanbul’da Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşen festivalde kahve tutkunlarını ağırlayan Tchibo, en lezzetli kahvelerini katılımcıların beğenisine sundu. Dört gün boyunca standında binlerce kişiye ev sahipliği yapan Tchibo, aynı zamanda workshop düzenleyerek kahveseverleri ünlü Youtuber İdil Yazar’la buluşturdu. İdil Yazar, “Filtre Kahve Demleme Yöntemleri” başlıklı workshop’ta lezzetli filtre kahve yapımının püf noktaları anlattı.

    Zengin kahve çeşitlerinin yanı sıra sunduğu kahve makinesi ve aksesuarları ile müşterilerinin hayatına lezzet ve keyif katan Tchibo, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Istanbul Coffee Festival’in en çok ilgi gören markalarından biri oldu.

    Tüm kahveleri yüzde 100 Arabica çekirdeklerinden üretilen Tchibo, öğütülmüş kahveden, çözünebilir kahveye, kapsül kahveden, Türk kahvesine kadar en özel lezzetleriyle festival alanında yerini aldı. İstanbullular, dört gün süren festival boyunca Tchibo’nun deneyimli baristaları tarafından ustalıkla hazırlanan en taze ve lezzetli kahveleri tatma fırsatını yakaladı.

    İdil Yazar’la “Filtre Kahve Demleme Yöntemleri Workshopu” yoğun ilgi gördü

    Tchibo’nun kahve tadımlarının yanı sıra düzenlediği “Filtre Kahve Demleme Yöntemleri Workshopu”na Youtube kanalı, televizyon programları ve köşe yazılarıyla bilinen İdil Yazar konuşmacı olarak katıldı. İdil Yazar’ın en lezzetli filtre kahve yapımı için paylaştığı püf noktalarını katılımcılar büyük bir ilgiyle dinledi. Festivalde ayrıca Tchibo’nun çok beğenilen kahve makineleri, aksesuarları ve “Kahve Aşkı” koleksiyonu tanıtıldı.

    Tchibo, bundan sonra Ankara Coffee Festival’da 28-29-30 Eylül tarihlerinde de Ankaralı kahveseverlerle buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.