DOLAR 32,5828
EURO 34,796
ALTIN 2510,035
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo ile ailece yağmurun keyfini çıkarın

    19.10.2020
    A+
    A-

    Sonbahar yağmurlarının ailece keyfini çıkarmak isteyenlere Tchibo ‘’Yağmur Stiliniz Hazır’’  ve  ‘’Sonbaharın Şık Çocukları’’  temaları ile birbirinden pratik, şık ve fonksiyonel ürünler sunuyor. Koleksiyonda hem minikler için hem de yetişkinler için kullanışlı yağmurluklar, renk renk yağmur çizmeleri, katlanabilir pratik şemsiye ve çok yönlü kullanılabilen çanta gibi yağmurlu havalarda yanınızdan ayırmayacağınız parçalar yer alıyor.

     

    Yaza veda ederken sonbaharı yağmurlarla karşılıyoruz. Su geçirmeyen, çok yönlü kullanılabilen pratik ürünler Tchibo’nun ’Yağmur Stiliniz Hazır’’  ve  ‘’Sonbaharın Şık Çocukları’’  temalarında bir araya gelerek, sonbahara ailece hazırlanmanızı sağlayacak.

     

    Yağmura hazırlıksız yakalanmayın

    Uniseks kullanılabilen Mavi Yağmurluk, rüzgar ve su geçirmemesiyle sonbaharda kurtarıcınız olacak. Cırt cırtlı çift kat rüzgar koruması, genişliği ayarlanabilir kapüşonu ve 5.000 mm’ye kadar su basıncına dayanıklı malzemesi ile son derece fonksiyonel ve şık. 3’ü 1 arada Yağmurluk ise hem manto hem de ayrıca yelek olarak kullanılma özelliği ile değişken hava koşullarında ne giyeceğim derdine son verecek. Mavi köpekbalığı desenli, rüzgar ve su geçirmeyen Termal Yağmurluğu ise minikler üzerinden çıkarmak istemeyecek. Termal Yağmur Pantolonu ve sıcak tutan pelüş astarlı, renkli Yağmur Çizmeleri ile çocuklar ıslanmadan yağmurun keyfini dilediğince çıkarabilir. Yağmurda renk değiştiren, her çantaya sığan Katlanabilir Şemsiye ve ıslak şemsiye ve diğer malzemeler için hızlı kuruyan mikropolarlı ıslak bölmeli 2’si 1 arada Çanta da koleksiyonun diğer öne çıkan ürünlerinden…

     

    Çocuklar için keyifli ürünler

    Tchibo’nun ’Yağmur Stiliniz Hazır’’  ve  ‘’Sonbaharın Şık Çocukları’’  temaları çocuklar için de birbirinden kullanışlı ürünler yer alıyor. Tavşan, kirpi ve sincap formundaki Meyve ve Sebze Kesici ile çocuklar meyve ve sebzeleri sevimli kalıplar yardımıyla hazırlayıp eğlenerek tüketebilir. Kaliteli porselenden meyve sebze desenleriyle çocuklara yemek yemeği sevdirecek Çocuk Yemek Takımı Seti ise tabak, kupa ve kaseden oluşuyor. Saf pamuktan desenli Mutfak Önlüğü de miniklerin mutfakta yaratıcılıklarını sergilemeleri için ideal.

     

    Koleksiyonda evdeki ilaç ve ilk yardım malzemelerini düzenli bir şekilde organize edecek çok bölmeli İlaç Çantası, çocuklar için pamuklu, rahat, renk renk Taytlar ve evde tüm gün üstlerinden çıkarmak istemeyecekleri Pijama Takımları da dikkat çekiyor.

    Tchibo’nun yeni’Yağmur Stiliniz Hazır’’  ve  ‘’Sonbaharın Şık Çocukları’’  temalı ürünleri, www.tchibo. com. tr  internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında müşterilerle buluşuyor.

    Bazı ürünlerin fiyatları:

    • Yağmurluk Mavi Uniseks: 349,95TL
    • Yağmurluk 3’ü 1 Arada: 419,95TL
    • Yağmurluk Termal Köpekbalığı Mavi: 249,95TL
    • Yağmur Pantolonu: 199,95TL
    • Katlanabilir Şemsiye: 99,95TL
    • Meyve ve Sebze Kesici: 79,95TL
    • Çocuk Yemek Takımı seti: 139,95TL
    • Mutfak Önlüğü: 74,95TL
    • Tayt (2 Adet): 89,95TL
    • Pijama Takımı: 129,95TL
    • İlaç Çantası: 69,95TL
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.