DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo ile sonbaharda tarzınızı yenileyin

    Tchibo ile sonbaharda tarzınızı yenileyin
    24.09.2019
    A+
    A-

    Sonbaharın iyiden iyiye hissedilmeye başlanmasıyla gardıroplar da yenileniyor. “Sonbahar Stilinizi Keşfedin Koleksiyonu”nda deri parçalara, püsküllü detaylara ve rahat pantolonlara yer veren Tchibo hem şık hem de rahat bir görünümle stilinizi keşfe davet ediyor.

     

    Sonbahar yazdan çalma güneşi ve kışı haber veren rüzgar ve yağmuruyla ne giysem sorusunu en çok sorduran mevsimlerin başında gelir. Hem konforlu hissetmek hem de şık ve göz alıcı görünmek için özgün aksesuarlar, deri parçalar ve hayat kurtaran trendy pantolonlarla sonbahar stilinizi oluşturabilirsiniz. Tchibo, “Sonbahar Stilinizi Keşfedin Koleksiyonu”nda yer alan günün her saati, her yerde şık görünmenizi sağlayacak ürünleriyle sonbaharda tarzınızı yenilemeye davet ediyor.

     

    Moda ikonları için vahşi batı

    Vahşi batının simgesi kovboylar modayı etkilemeye devam ediyor. “Sonbahar Stilinizi Keşfedin Koleksiyonu”nda püsküllü çantalara, kovboy stili kot gömleklere ve dökümlü, yumuşak dokulu bluzlara yer veren Tchibo, kıyafetinizi tamamlamanız için deri kayışlı saat ve son derece rahat ve elastik kot taytlar öneriyor. Püsküllü uzun Örgü Hırka ve velür derisinden botlar da koleksiyonun öne çıkan parçalarından… Serin günlerin kurtarıcısı Kapitone Palto ise hafifliği ile fark yaratıyor. Hafif parlak yüzeyiyle rahatlığın yanı sıra şık bir görünüm de sunan palto, gri ve siyah seçeneğiyle çift taraflı olarak kullanılabiliyor.

     

    Rahat denimlerle sonbaharı konforlu yaşayın

    Tchibo’nun yeni koleksiyonunda sezonun yeni trendi pantolonlar da dikkat çekiyor. Konforlu bel bandı, elastik kumaşı ve vücudu güzel gösteren kesimiyle Bengalin Pantolon, elastik konforlu bel bandı ve yumuşak, pamuk karışımı kumaşı ile gündüz ve gecelerin şık tamamlayıcısı Kot Tayt ve bedene mükemmel oturan düğmesiz formu ve çiçek baskısıyla öne çıkan Baskılı Streç Pantolon koleksiyonun öne çıkan pantolonları arasında yer alıyor.

     

    Tchibo’nun yeni “Sonbaharda Stilinizi Keşfedin Koleksiyonu”, www.tchibo.com.tr internet mağazasında, Tchibo mağazalarında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında müşterilerle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.