DOLAR 32,4639
EURO 34,7709
ALTIN 2425,361
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo “Scoopjet Kızak” ile kızak pistinin yıldızı siz olun

    Tchibo “Scoopjet Kızak” ile kızak pistinin yıldızı siz olun
    04.01.2019
    A+
    A-

    Tchibo, kar hayranlarının, karlı havalarda keyifli vakit geçirmek isteyenlerin favorisi olacak harika bir ürün sunuyor. Aile boyu kış eğlencesi yaşatan “Scoopjet Kızak”, pistte optimum güvenlik ve maksimum sürüş keyfi sağlıyor.

    Kar yağışının başlamasıyla kızak pistleri en önemli eğlence alanları haline geliyor. Fonksiyonel ürünlerin uzmanı Tchibo, pistlere akın eden kızak severlere kaliteli, rahat ve şık tasarıma sahip bir ürün sunuyor.

    Tchibo “Scoopjet Kızak”, güvenlik ve sürüş dinamiği açısından optimum özellikler taşıyor. Patentli oyma yeri sayesinde optimum sürüş dinamiği ve kontrolü sağlayan kızak, fren kenarları ile fren mesafesini standart oyuncak kızaklara oranla yüzde 50 azaltıyor.

    Ergonomik olarak şekillendirilmiş oturma yeri ile dayanıklı ve kaymaz bacak yeri kullanıcılara ideal oturma pozisyonunu sağlıyor. Yoğun karlı yerlerde bile hızlı kayma hareketi sağlayan ve standart ahşap kızaklara oranla yüzde 50 daha hafif olan kızağın taşıma kapasitesi ise 120 kg. Çıkarılabilir şaftı sayesinde son derece kompakt bir ürün olan kızağın 2 tanesi arabanın stepne yerine rahatlıkla sığıyor; bu sayede yer kaplamadan muhafaza edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.