DOLAR 32,4139
EURO 34,8296
ALTIN 2438,778
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo tertemiz evler için pratik çözümler sunuyor

    Tchibo tertemiz evler için pratik çözümler sunuyor
    01.02.2018
    A+
    A-

    Tchibo, 7 Şubat Çarşamba gününden itibaren geri dönüştürülmüş materyallerden üretilen pratik temizlik ve düzenleme yardımcılarının yer aldığı “Tertemiz Evler, Pratik Çözümler” temasını takipçileriyle buluşturuyor.

    Her hafta yenilenen temalarıyla takipçilerine farklı, fonksiyonel ve şık ürünler sunan Tchibo, 7 Şubat Çarşamba gününden itibaren Tertemiz Evler, Pratik Çözümler”temasını takipçilerinin beğenisine sunuyor. Ev temizliğini daha kolay ve keyifli hale getirecek fonksiyonel ürünlere yer verilen Tertemiz Evler, Pratik Çözümler” temasında DOĞA DOSTU geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen pratik temizlik ve düzenleme yardımcılarının yanı sıra kireç çözücü musluk başlığı, leke çıkarıcı silgi, gider temizleyici, kurutma topu gibi farklı ürünler de bulunuyor.

    Ayrıca Tchibo bu temaya özel bir kampanya da düzenliyor. Tertemiz Evler, Pratik Çözümler” temasından yapılacak 200 TL ve üzerine alışverişlerde 50 TL’lik hediye çeki armağan ediliyor. Hediye çeki 7-20 Şubat tarihleri arasında 150 TL ve üzeri gıda dışı alışverişlerde kullanılabiliyor.

    İnternet mağazasına özel “Miniklerin Şehir Stili” koleksiyonunda erkek ve kız çocuklar için organik pamuklu, DOĞA DOSTU GOTS sertifikasına sahip kıyafetler yer alıyor. New York stilini miniklerin gardırobuna taşıyan koleksiyonda şık renk geçişleri ve cool rozetlerle zenginleştirilmiş denim kıyafetlerden montlara, tişörtlerden eşofman altlarına onlarca şık kıyafet bulmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.