DOLAR 32,3424
EURO 35,112
ALTIN 2310,212
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo’dan çocuklar için eğlenceli yumurta kalıpları

    Tchibo’dan çocuklar için eğlenceli yumurta kalıpları
    16.07.2018
    A+
    A-

    Tchibo, yaz tatilinde çocuklarla anı biriktirmenin eşsiz mutluluğunu mutfağınıza taşıyor. Mavi renkte bulut ve sarı renkte güneş şeklindeki silikon pişirme kalıpları ile çocuklarınız için isterseniz pancake, isterseniz krep isterseniz de yağda yumurta, lezzeti ile birlikte eğlenceli bir menüye dönüşüyor.

    Yağda yumurtanızın bulutlu güneş kalıbında gerçekten bir güneş ve bulut gibi görünmesi için Tchibo, yumurtanın ilk önce sarısını ayırmanızı öneriyor. Yumurta beyazı bulut şeklini ve yumurta sarısı da güneş şeklini almasıyla çocuklarınızı mutlu edecek tabağınız hazır oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.