DOLAR 32,2986
EURO 34,6511
ALTIN 2413,438
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo’dan günlük egzersizleriniz için konforlu ve şık ürünler

    Tchibo’dan günlük egzersizleriniz için konforlu ve şık ürünler
    28.01.2020
    A+
    A-

    Yeni yılda fitness, yoga, pilates gibi antrenmanlarınıza daha fazla vakit ayırma kararı aldıysanız Tchibo’nun “Antrenmana Hazırız” temalı ürünlerine göz atmayı unutmayın.  

    Tchibo’nun “Antrenmana Hazırız” temalı ürünleri arasında yer alan pratik yoga ve fitness ekipmanları, spor kıyafetler ve aksesuarlar ile sporunuzu hem şık ve konforlu hem de keyifle yapın.

     

    Zinde bir vücut ve zihne kavuşmak için artık antrenman yapmanıza engel olacak bir bahaneniz kalmadı. Vücudu şekillendiren taytlar, rahat tişörtler, matlar, fitness, pilates ve yoga ekipmanları gibi evde günlük fiziksel aktivitelerinizi yapmanızı sağlayacak tüm ürünler Tchibo’nun “Antrenmana Hazırız” teması altında bir araya geliyor.

    Baştan ayağa rahatlık

    Vücudu esnetmek ve rahatlatmak için önerilen yoga ve pilates, Tchibo’nun “Antrenmana Hazırız” temalı ürünleriyle çok daha konforlu ve kolay. Antrenmanlarına yeni başlayanlar için Yoga ve Fitness Matı güzel bir başlangıç olacaktır.  Tchibo’ya özel olarak geliştirilen, ortası delik, kaymama özelliğine sahip Fitness Topu ise çok yönlü denge ve güçlendirme egzersizleri için ideal. Her iki tarafı da kullanılabilen Denge Topu ve kaslara yönelik direnç egzersizleri için Pilates Halkası, kısa zamanda etkisini göreceğiniz, vazgeçilmez yardımcılarınız olacak. Antrenmanlarını bir üst seviyeye taşımak isteyenler de koordinasyon ve denge egzersizleri için önerilen Denge Diski ile kaslarını güçlendirebilir. Koleksiyonda yer alan Vücut Şekillendirici Spor Tayt’tan Spor ve Yoga Sweatshirtü’ne, 2 farklı görünüme sahip Çift Taraflı Spor Tayt’tan Yoga Pantolonu’na her şey rahatlığınız için…

     

    Yumuşacık, dikişsiz ve rahat kumaşlarla esneme zamanı

    Yumuşacık ve çok hafif spor kıyafetleriyle, rahatsız edici dikişleri hissetmeden rahatça hareket edebilir, vücudunuzu esnetme egzersizleri yapabilirsiniz. “Antrenmana Hazırız” temalı ürünler arasında yer alan Dikişsiz Spor Büstiyer’i, Dikişsiz Spor Sütyeni, güzel bir vücut görünümü için yüksek bel kesimli Dikişsiz Tayt üstünüzde yokmuş gibi rahat edeceğiniz ürünlerden sadece birkaçı…

    Fitness gibi esnek antrenmanlar için üzerinize giydiğiniz kıyafetin kumaşı büyük önem taşır. Tchibo’nun DryActive Plus malzemeli kumaşları vücut nemini emer ve nemi kumaşın dışına aktarır. Bu sayede vücut yoğun efor sırasında bile kuru ve sıcak kalır. Fitness antrenmanlarınız için Vücut Şekillendirici DryActive Plus malzemeli Spor Pantolonu ve Spor Montu  antrenmanlarınızı kolaylaştırırken, konforunuzu da artıracak.

    Meditasyon yastığı ile dinginleşin

    Egzersizlerini rahat yapmanız için Uzun Tişört, Kapüşonlu Tişört ve mavi baskılı göz alıcı Spor Tayt yeter de artar bile. Kas çalışmalarından sonra bir meditasyon yastığı dinginliğin mükemmel yardımcısıdır. Kabuklu buğday dolgusu sayesinde ısıyı muhafaza eden Tchibo Meditasyon Yastığı, oturuş pozisyonuna göre şekil alarak duruşu da destekliyor.

    Dışarda yürüyüş yapmanın şık hali

    Dışarıda tempolu bir yürüyüş de en güzel antrenmanlardan biridir. Antrenmana Hazırız temalı ürünlerden Jersey Bere, bel bağcıklı Kapüşonlu Spor Palto, Spor çanta ve Yuvarlak Şal ile dışarıda yürüyüş yaparken de şık görünmeniz mümkün. Tchibo’nun Antrenmana Hazırız temalı ürünleri arasında erkek ve kadınlar için organik pamuklu iç çamaşırları, pijama takımları ve çoraplar da yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.