DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo’dan kahve aşkıyla dolu bir koleksiyon

    Tchibo’dan kahve aşkıyla dolu bir koleksiyon
    06.11.2020
    A+
    A-

    Tchibo, “Kahve Aşkı Tchibo’da Başlar” temasıyla kahve tutkunlarına özel bir koleksiyon sunuyor. Koleksiyonda kahve ölçü kaşığından saklama kutusuna, çeşit çeşit termostan kahve değirmenine dek, kahveye dair şık, kullanışlı ve pratik ürünler yer alıyor. Koleksiyonda ‘’Rahat ve Doğal Ev Tarzı‘’ teması altında evde tarzından ödün vermeden rahatlık arayanlar için giyim önerileri de yer alıyor.

     

    Değişen temaları ile takipçilerinin karşısına sürekli yeniliklerle çıkan Tchibo, kahve tutkusunu “Kahve Aşkı Tchibo’da Başlar” temasıyla kahve severlerle paylaşıyor. Kahve keyfini yaşatan koleksiyonda, kahve severleri mutlu edecek şık ürünler yer alıyor. ‘’Rahat ve Doğal Ev Tarzı‘’ teması ise iç çamaşırdan pijamaya, çoraptan geceliğe evde rahat ve konforlu hissettirecek ürünlerden bir seçki sunuyor.

     

    Kahve kokusu evlere yayılacak

    Güne kahveyle başlamak gibisi yoktur. Ancak kahvenin gerçek lezzetini, doğru teknikle hazırlamak ortaya çıkarır. “Kahve Aşkı Tchibo’da Başlar” temasında yer alan Kahve Ölçeği, kahvenin aromasını koruyan Kahve Kutusu, taze ve aromatik kahve hazırlamak için Kahve Filtresi, çekirdekleri öğütmeniz için Kahve Değirmeni ve Mini Kettle gibi şık ve işlevsel aksesuarlarla kahve yapmak hem kolay hem keyifli. Siyah seramikten şık Kahve Bardağı, Kase ve Sütlük kahve molalarına estetik katacak.  Duvara monte edilerek kullanılan 187 parça harf ve şekillerden oluşan Tahta Set ile meyveleri ya da dergileri koyabileceğiniz çeşitli şekillerde katlanabilen Esnek Sepet de mutfaktaki kahve köşenizi daha samimi ve sıcak kılacak.

    Kahveyi evde istediğiniz gibi hazırlayıp yanınızda taşımanız için Tchibo’nun birbirinden şık termosları da koleksiyonun öne çıkan ürünlerinden…

     

    “Rahat ve Doğal Ev Tarzı‘’ teması altında ise renk renk pijamalar, gecelikler, kadın ve erkek iç çamaşırları, swetshirt ve ev çorapları evde rahatlığın keyfini çıkarmak isteyenleri bekliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.