DOLAR 32,5002
EURO 34,5712
ALTIN 2477,275
BIST 9552,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo’dan marin stili banyolar

    Tchibo’dan marin stili banyolar
    23.07.2018
    A+
    A-

    Işık saçan beyaz ve denizci mavisi tonları, sabah rutininize ruh ve huzur katacak. Yumuşacık banyo havluları, pratik güzellik yardımcıları, fonksiyonel banyo ürünleri ve makyaj çantasına kadar birçok yepyeni ürün ile banyonuza renk katın.

    Yenilenen temaları ve her ihtiyaca uygun ürünleri ile ziyaretçilerine mutluluk verici alışveriş deneyimi sunan Tchibo, “Marin Stili Banyolar” konseptindeki ürünleri ile banyolara farklı bir hava katacak.

    Tchibo ziyaretçileri, fonksiyonel duş başlığı, banyo askıları, duş rafları, banyo havluları, aksesuar düzenleyiciler ve makyaj aynaları gibi seçenekler ile banyolarını hem daha şık hem de daha konforlu hale getirebilecek.

    Tchibo, banyolarına deniz esintileri katmak isteyen herkesi 25 Temmuz’dan itibaren tüm Tchibo mağazalarına ve www. tchibo. com. tr’ye davet ediyor.

    Banyoların olmazsa olmazları
    Her banyonun olmazsa olmaz aksesuarlarından 3 adet banyo askısı 36,95 TL, sabunluk 39,95 TL, banyo sileceği 39,95 buhar tutmayan ayna 59,95 TL, küvet paspasları 59,95 TL, asılabilir duş rafı 89,95 TL, fonksiyonel duş başlığı 99,95 TL ve ayaklı tuvalet kağıdı tutucu da 189,95 TL’lik fiyatı ile Tchibo ziyaretçilerinin beğenisine sunuluyor.

    Yumuşak dokunuşlu havlular

    Marin Stili Banyolar koleksiyonundaki en önemli ürünler arasında yer alan yumuşak dokunuşlu banyo havluları da uygun fiyatları ile dikkat çekiyor. Organik Pamuklu Banyo Havlusu 59,95 TL, Organik Pamuklu XL Jakar Banyo Havlusu ise 119,95 TL’lik fiyatları ile raflarda olacak.

    Ayrıca banyolarını daha düzenli hale getirmek ve daha ferah bir görünüme kavuşturmak isteyen ziyaretçiler için Aksesuar Düzenleyici’nin fiyatı 49,95 TL, Ayaklı Havlu Askısı’nın fiyatı ise 349,95 TL olacak.

    Banyoda zaman geçirirken müzik dinleme keyfi

    Banyolarında hem duş alırken hem de makyaj yaparken müzik dinleyerek daha da keyifli vakit geçirmek isteyen ziyaretçiler için Bluetooth Fonksiyonlu Duş Radyosu da 149,95 TL’lik fiyatı ile koleksiyonun en dikkat çekici ürünleri arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.