DOLAR 32,5908
EURO 34,8714
ALTIN 2492,109
BIST 9693,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo’dan minik yaralanmalar için pratik kompres

    Tchibo’dan minik yaralanmalar için pratik kompres
    06.11.2019
    A+
    A-

    Hareketli ve meraklı minik kahramanlar düşer, bir yere çarpar ve genelde de küçük yaralanmalar eksik olmaz. Tchibo’nun yeni ürünü “Soğuk-Sıcak Kompres” annelerin yaranın türüne ve boyutuna göre hemen müdahale edebilmesine yardımcı oluyor. Kompres, balina şeklindeki tasarımıyla da çocukların dikkatini dağıtarak, minik kazaları rahat bir şekilde atlatabilmelerini sağlayacak.

    Anneler bilir; çocuklar özellikle de yerinde duramayan, hareketli çocuklar sık sık minik kazalar atlatır. Düşerler, bir yere çarparlar ya da böcek sokar. Bu tür beklenmeyen kazalar ağrılara, şişme, morluk ya da burkulmalara yol açabilir. Tchibo’nun yeni ürünü “Soğuk-Sıcak Kompres” işte tam bu noktada annelerin imdadına koşacak. Çarpma, ağrı ve böcek sokmalarında soğuk; spazm veya karın ağrısı gibi rahatsızlıkların tedavisine yardımcı olmak için de sıcak olarak uygulanan “Soğuk-Sıcak Kompres”, ilk müdahale için büyük kolaylık sağlayacak. Buzdolabında kolayca soğutulabilen, sıcak suyun içinde de ısıtılabilen kompres, sevimli balina tasarımıyla da çocuklara cesaret ve keyif verecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.