DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo’dan mutfakta pratik çözümler

    Tchibo’dan mutfakta pratik çözümler
    26.02.2019
    A+
    A-

    Tchibo sizi yılın bu ilk aylarında, mutfaklarınızı yenilemeye davet ediyor. Seramik kaplamalı dökme alüminyum tavalar, her döneme hitap eden emaye ürünler, hayatı kolaylaştıran taşınabilir atıştırmalık ve saklama kaplarının yanı sıra bıçak, makas ve kurulama bezleri gibi mutfak yardımcıları Tchibo’da sizi bekliyor.

    Tchibo, mutfağınıza yenilik katacak fikirler ve birbirinden pratik ürünlerle mutfağınızda yepyeni bir düzen yaratmaya yardımcı oluyor. Tchibo’da geçen yılın en çok satan mutfak ürünü olan Taşınabilir Yoğurt Kabı, 2019’da da müşterilerle buluşuyor. Yoğurt gibi yiyecekleri güvenli şekilde taşımak için tasarlanan ürünün ayrı üst kısmında müsli ya da meyve saklanabiliyor. Tchibo’nun Taşınabilir Yoğurt Kabı yanında kaşığı ile birlikte sunuluyor. Bu ürünle benzer özellikleri olan Taşınabilir Atıştırmalık ve Yemek Kabı ve Taşınabilir Çorba Kabı da tazeliği yanınızda taşımaya imkan veriyor. Koleksiyonda ayrıca fonksiyonel özellikleri sayesinde keyifle kullanabileceğiniz Katlanabilen Yemek Kabı, Katlanabilen Saklama Kabı ve farklı saklama kutuları yer alıyor.

    Değişmeyen güzellikleriyle emaye ürünler yeniden mutfaklarda

    Tchibo yeni koleksiyonunda, nostaljik görünümü ve dayanıklı çelik yapısı ile her döneme hitap eden emaye ürünler de sunuyor. Paslanmayan, çizilmeyen, kolay temizlenen, ısıyı eşit bir şekilde dağıtırken yüksek ısıya karşı da dayanıklı olan emaye ürün grubunda; Fırın Kalıpları, Salata Kasesi ve Baton Kalıp yer alıyor.

    Emaye grubunun yanı sıra farklı boylarda sunulan Seramik Kaplamalı Dökme Alüminyum Tava, az yağ ile kızartma yapmak için ideal bir ürün olarak dikkat çekiyor. Tchibo’nun bu özel tavaları yanmayı ve yapışmayı engellediği gibi kolay bir şekilde temizlenebiliyor.

    Fonksiyonel yardımcılar

    Ev hayatında zamanımızın önemli bir bölümünü geçirdiğimiz mutfakta pratik çözümler önem taşıyor. Tarifleri veya notlarınızı düzenlemeye yardımcı olacak Not Rulosu Tutucusu, arka kısmındaki yapışkanlı bantları sayesinde düz yüzeylere monte edilebiliyor. Çocuklarınızın da çok seveceği Yapışkanlı Tahta ise 4 parça tebeşir ve 8 adet mıknatıslı çıkartma ile birlikte veriliyor. Bir başka fonksiyonel ürün olan Yer Tasarruflu Altlık, büyütmek için birbirine takılabilen 2 adet parçadan oluşuyor. Mutfaktaki en klasik yardımcılarımız olan Kurulama Bezleri ise yüzde 100 pamuklu malzemesi ile mükemmel emicilik sağlarken, yüzeylerde iplik bırakmıyor. Ekmek kutuları, bıçak setleri, yeşillik makası, spatula, yemek kaşığı ve karıştırma kaşığı gibi renkli yardımcılar Tchibo’nun koleksiyonundaki diğer ürünler arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.