DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo’dan sıcak yaz günlerine özel bir tat

    Tchibo’dan sıcak yaz günlerine özel bir tat
    06.07.2019
    A+
    A-

    Tchibo, sıcak yaz günlerine özel sunduğu Mazagrande ile gerçek kahve lezzetini limonun ferahlatıcı etkisiyle bir araya getiriyor. Yaz sıcaklarında alternatif lezzetler arayan kahve severlerin favorisi olan Mazagrande, limon ve kahvenin mükemmel uyumu ile serinletiyor.

    Kahve uzmanı Tchibo, benzersiz lezzetleri kahve severlerle buluşturmaya devam ediyor. Kahve ile limonun ahenk içinde bir araya geldiği Mazagrande, her yudumda tazelenme hissi vererek, sıcak yaz günlerine ferahlık katıyor.  “Mazagrande”, serinletici lezzetler arayanlar ve yenilenmek isteyenlerin bu yaz da tercihi olacak.

    Kahve ve limonun lezzetli uyumu

    Farklı kahve tatlarını keşfetmeyi sevenlerin ve yaz gününde serinletici lezzet arayanların vazgeçilmezi olan Mazagrande’ye; Tchibo mağazaları ve tchibo. com. tr’den ulaşılabilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.