DOLAR 32,4455
EURO 34,4632
ALTIN 2473,071
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tchibo’dan sonbahara özel bir koleksiyon

    Tchibo’dan sonbahara özel bir koleksiyon
    26.10.2020
    A+
    A-

    Sonbahar havasının değişkenliği sizi korkutmasın. Tchibo’nun ‘’Sonbaharda Sen Başkasın’’ temasıyla sunduğu elbiseler, etek, pantolon, ceket gibi sezona özel kıyafetler, günün her anı hem rahat hem de şık olmak isteyenlere kadınlara ilham verecek.

     

    Değişen temaları ile takipçilerinin karşısına sürekli yeniliklerle çıkan Tchibo, sonbaharın gelmesiyle ‘Bugün ne giyeceğim’ endişesi taşıyan kadınlara sezona özel konforlu ve şık öneriler sunuyor. ‘’Sonbaharda Sen Başkasın’’ teması altında elbise, etek, pantolon, sweatshirt, kazak ve ceket gibi günlük kullanılabilecek, rahat ve şık kıyafetler yer alıyor. Çanta, cüzdan, şal gibi aksesuarlar da kıyafetleri tamamlayacak.

     

    İster günlük giy ister işte

    Alt-üst kombin yapmakla vakit kaybetmek istemiyorsanız tek parça kışlık elbise modelleri kurtarıcınız olacak. Uzun ve midi boy elbiseleri ister spor ayakkabı, ister topuklu ayakkabılarla kullanabilirsiniz. Volanlı ve Düğmeli Etekler ise hem işte hem günlük hayatında rahat ve şık

    olmak isteyen kadınların hayatını kolaylaştıracak. Sonbahara renk katacak tarçın renkli Dokuma Pantolon, bol kesimli fit görünümü ile gardıroplarda mutlaka bulunması gereken parçalardan biri. ’Denim Tayt Pantolon ise serinleyen havalar için oldukça pratik ve şık bir alternatif.

     

    Serin havaların vazgeçilmezi ceket

    Koleksiyonda sonbaharın serin havasına uygun üstler de yer alıyor. Basiclerden vazgeçemeyen ama küçük detaylarla farklılık yaratmak isteyenler için Dökümlü İnce Kazak, rahat ama bir o kadar da şık Desenli Sweatshirt ve rahat ve dökümlü kumaşıyla dikkat çeken siyah ceket tarzından ödün vermeyenlerin favorisi olacak. Siyah beyaz sweat palto ise rahat kullanımıyla sonbahar akşamlarının eşlikçisi olmaya aday. Omuzda ya da çapraz olarak kullanılabilen Deri Çanta, işlevsel Cüzdan ve damalı gri renkli Dokuma Şal da koleksiyonda yer alan diğer ürünler arasında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.